Breathe Me (sangvideo)

Heisann! På tirsdag la jeg ut ny sangvideo på youtube, og denne gangen covret jeg Breathe Me som er sunget og laget av Sia. Dette er en av mine all time favoritt sanger, fordi den passer til så mange situasjoner. Jeg kan føle meg igjen i så mye av det hun synger, og det er nok det som gjør sangen så spesiell for meg. Hvertfall, jeg håper dere liker min versjon av sangen, og videoen ♥ Gjerne lik, del og vis videoen videre! 

hva synes dere? 

røros

Heisann! En tidlig morgen fra min side, for om få strakser reiser Karianne og jeg til Røros. Vi skal hente noen klær vi skal bruke på NM, for gjett hvem som skal være pressefotograf på NM i ski ♥♥♥ Jeg håper alle får en fin dag, så blogges vi!

la oss ferie

Heisann! Unormalt for meg å starte uken på en tirsdag, men vi kan vell late som om jeg har hatt en liten langhelg. På fredag dro Karianne og familien til Oslo, mens jeg og Veronika ble igjen her hjemme. Derfor fikk jeg servert oppgaven som hestepasser, hundepasser, kattepasser and so on – og det har vært en utfordring, men veldig veldig gøy. Det merkes at jeg gleder meg til Karianne kommer hjem, det er litt lenge uten henne. Så idag blir det feiring, og jeg håååper vi kan gå en aldri så liten og fin tur på ski ♥

hvordan har deres uke startet? 

ny header & profilbilde

Heisann! Det er jaggu fler måneder siden jeg sist byttet header og profilbildet, så tenkte det kanskje var på tide. Idag tidlig var jeg ute og tok masse bilder, samtidig som jeg filmet et par videoer – so I’m prepeared for de neste ukene haha. Imorgen er det pån’igjen, for da skal jeg ta litt fler bilder, og filme hvertfall en musikk video! Nå må jeg nesten se ferdig high school musical 2, før jeg må løpe ut å fôre hestene, hihi ♥

hva synes dere? 

winter wonderland

Åååh, se så fint det er her! Nå har det vært grått i noen dager, men plutselig på torsdag slo solen til og igår var det bare nyyydelig. Disse bildene er ifra Torsdagen, så skulle ønske jeg tok bilder på fredag også, det var så fint! 

hva synes dere? 

personlig almanakk

Heisann! Det begynner å bli et par uker siden, men rundt juletider fikk jeg sponset en personlig almanakk og jeg er så fornøyd! Jeg har vært i et samarbeid med de siden 2012, så jeg vet hva det begies ut på, og jeg er strålende fornøyd hver eneste gang. Det skal jo sies at det bare burde mangle i og med at jeg har designet den selv, men aaaah den er så perfekt. Min er alltiid med meg i vesken, og blir skrevet i hele tiden!

ahh jeg elsker den! 

jeg er tilbake!

Heisann, og lenge siden sist! Jeg har hatt min første aldri så liten bloggpause, og hvis jeg skal være ærlig så føles det helt jævlig. Blogg er noe jeg trives med, og har trivdes med siden jeg startet, så er det jo blitt livet mitt, og nå når jeg ikke blogger så mye, ja da føler jeg meg litt tom. Derfor er jeg tilbake, hver eneste dag så godt det lar seg gjøre. Det er mye som skjer fremover, så det blir lange dager og mye vilje og innsats, men det går så fint ♥ jeg har savnet dere!

har dere savnet meg?

PROJEKT

Heisann! Min kjære fantastiske bror har sammen med en venninne startet bandet “projekt”, hvor de lager musikk sammen. Han studerer elektronisk musikk om jeg ikke tar feil, så mens han lager og styrer, så synger venninnen Sophie. Hvertfall, 11 januar slipper de sin første sang, som jeg VET blir magisk. Den er verdt all oppmerksomhet den kan få, åh dette blir så innmari bra! 

Dere kan sjekke ut Projekt HER, også vil jeg si ifra når sangen er kommet. Gjerne følg facebook siden dems, slik at dere kan få med dere mere som skjer der!

Er dere spente på sangen? 

vinterdag

Heisann! Dagen startet allerede halv 8 idag tidlig når jeg stod opp for å følge Emma til bussen. Som regel pleier vi å legge oss på sofaen å sove en time etter vi har fulgt hu dit, men idag bestemte vi oss for å holde oss våkne. Så halv 10 idag var vi på plass i skiløpya, klare for ukens andre økt. Ski forholdene er helt magiske fortiden, så det er sååå moro! Desverre tør jeg ikke legge skjul på at dagen ikke har vært like effektiv, men jeg har fått tatt litt bilder og jobbet litt, så fornøyd er jeg. Ikveld blir det vell bare sofakos as always, og en skikkelig jentefilm litt senere, ah gleder meg. 

 

hva har dere gjort idag? 

STEM PÅ MEG – GULLSNUTTEN

Nå arrangeres gullsnutten, og det er mulig å stemme frem til 15.februar. Om dere ønsker å stemme på meg så vil jeg sette veldig veldig stor pris på det!! Under her finner dere litt informasjon om hvordan dere stemmer og hva som kan stemmes på.

Jeg kan nomineres til kategoriene: Årets snutt, Årets blogger, Årets musikk kanal og Årets youtuber. Videoen dere kan bruke til Årets snutt er denne: https://www.youtube.com/watch?v=0VEtjJzDl0Y. 

Dere kan stemme her: http://www.gullsnutten.no/stem/

<3 <3 <3