get ready

GOD JUL FOLKENS ♥ Endelig er det julaften, dagen alle små og store har ventet på i et helt år nå (minus en dag som var julaften ifjor). Snart er det tre nøtter til askepott på tv, etterfulgt av et par andre filmer jeg har som tradisjon å se, blant annet grinchen. Julen skal feires med familien på pappa sin side og litt til, så det blir nok innmari koselig, jeg gleder meg hvertfall veldig. Dagens antrekk kommer senere idag, og hvis alt går som planlagt så blir det “what i got for christmas” video på torsdag. Ha en fin dag alle sammen, husk å spise masse god mat, og kose dere idag! 

hva gleder dere, dere mest til idag? 

jul i heimen

Heisann! Igår var det bittelille julaften, og hver år som i år pyntet vi juletreet. Riktignok har vi falskt juletre, men det stoppet ikke meg og lillebror fra å ha litt kvalitetstid sammen. Hele helgen har vært fullt med selskaper, lørdag var det bursdagsfeiring for bestefar, og på søndag var det igjen til bestemor og bestefar, men denne gangen for at barnebarna skal samles å pynte juletreet sammen (som alltid er super koselig). Idag er det lille julaften, og dagen har vært stapp full av planer. Jeg var oppe halv 8 for å dra på sykehuset, og klokken 13.00 var det julegrøt hos tante og onkel. Senere ikveld skal familien på mamma sin side samles å feire julaften med brødrene mine, dette gjør vi annenhvert år hvor vi ikke har brodrene på julaften, for at de skal få feire med oss også! 

hva skal dere idag? 

sneekpeak

Heisann! Nå er vi snart på vei ut døren til Oslo, for vi skal besøke moren til Karianne. Okei greit da vi skal også shoppe litt, spise sushi og ha det fett, oooog jeg gleder meg. Videoen min er på vei opp på youtube, men tviler sterkt på at den rekker å laste opp før vi drar, så får laste den opp igjen ikveld, dere burde glede dere! Nå er jeg nødt til å pakke resten før vi setter av sted mot hovedstaten, snakkes ♥

christmas spirit

Under en innspilling av en video dere snart vil få se, var Karianne veldig nødt til å ta et par bilder også. Newton nærmest skrek etter å få være med på noen bilder (ja okei greit, vi tvingte han), så vi lot han få bli med (selvom han ikke hadde noe valg). Dette er et par av 150, men han var ikke samarbeidsvillig desverre, så dette er de to beste, haha. Gleder meg til å vise dere videoen, den blir såå bra!