trondheim

En helgetur til Sverige forrige helg var ikke nok for oss eventyrlystne mennesker, så igår tidlig plasserte vi tre trøtte tryner i bilen, og kjørte til Trondheim. Jeg hadde aldri vært der før, og ville gjerne på shopping, så vi tenkte at ideen ikke var så altfor dum. Dagen endte i stor suksess, og jeg fikk kjøpt litt nye ting jeg senere vil vise i en video. Vi var hjemme på kvelden, og avsluttet dagen med tidenes beste pizza og virkelig tidenes dårligste skrekkfilm. Idag skal vi høre Emma synge på en julegrantenning, også skal vi kose oss masse! Hva skal dere idag? ♥

it’s a new day

Heisann! Etter søndagens store sorg over at det var min siste dag ble det i all hast og kjærlighet bestemt at det var helt feil å sende meg hjem igjen, så gjett hva – jeg blir her en uke til. Vi hadde så mye vi ikke hadde fått gjort, og så mange planer for hva vi skulle gjøre, at dette føltes helt riktig – og jeg er så glad for det valget. Igår var vi på shopping i “byen”, og senere på kvelden aket på en skole her i bygda. Jeg har sååå mange fine bilder å vise dere etterhvert, ah ♥

hva har dere gjort i det siste? 

brukvallarna skirenn

Heisann! På lørdag var sveriges start på skisesongen, og i forbindelse med det så bestemte Marius seg for å delta. Siden vi skulle være med, tok jeg likegjerne med kameraet så jeg fikk tatt et par bilder. Alt i alt hadde vi en superfin dag, for ikke bare nevne at jeg møtte Even Northug da dere, iltt starstruck kan man jo bli!

har dere sett på skirenn før? 

tynset

Heisann! Kjenner det er lenge siden jeg har tatt meg god tid til å skrive et ordentlig innlegg, det har jo blitt litt mye reklame i det siste. På torsdag tok jeg tog i 7 timer til tynset, og eget innlegg kommer om togturen – men jeg tok turen til kjære gode Karianne. Jeg bodde litt hos dem da jeg var yngre, men har ikke sett dem på sikkert 4 år, så det å se dem igjen nå var skikkelig godt. 

Fredagen kjørte vi til sverige, og sov over i tidenes fineste og koseligste leilighet. Nevner bare her at Karianne og jeg fastslo ganske fort at king size senga var våres, og gjett om den var marsipanen på tidenes beste bløtkake. Med skravling til sikkert klokka 3 på natta var vi passe trøtte og slitne når vi tidlig skulle opp på lørdag. Ingen sure miner, vi skulle på skirenn i Sverige. Marius skulle nemlig gå, og siden vi er de beste støttespillerne ble vi med, og det var såå gøy! 

Kameraet har blitt med på alle turer, idag snør det innmari, så det blir nok med i dag også. Jeg gleder meg hvertfall til en ny fin dag, og en tåre renner over at jeg skal dra hjem imorgen. På fredag gikk vi tur før vi dro til Sverige, så tenkte jeg kunne vise et par bilder fra den turen. 

hva har dere gjort i det siste? 

sheinside wishlist

Er det bare jeg som har sheinside som favorittnettside? Det tror jeg neppe, de har jo så inmari mye fint! Jeg har satt sammen en kollasj av mine favoritter, som jeg gjerne kan klikke hjem i klesskapet med en gang, jeg er rett og slett veldig forelsket. Jeg har også laget en kollasj av de to plaggene jeg fikk tilsendt hjem, så dere kan se de sammen. Sheinside har også utrolig mye salg nå, så det er virkelig verdt og ta en titt 🙂 

Hvit kjole HERBlomster genser HER

1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER  9.HER  10.HER – Link direkte til sheinside finnes på hvert bildet og den nederste teksten!

HAR DERE HANDLET PÅ SHEINSIDE FØR? 

white fairytale dress

innlegget er skrevet i samarbeid med sheinside

Denne kjolen kan kun beskrives med et ord; wow. Jeg fant denne på weheartit i sommer og det tok ikke mange sekundene før tanken streifet igjennom hodet mitt “den SKAL jeg ha”. Etter mye research fant jeg den omsider på hundrevis forskjellige sider, men valgte endte på sheinside. Jeg er trofast mot dem, og de er trofast mot meg, jeg visste jeg ville elske den,og det gjør jeg. Mange vil nok si at dette er en “typisk Tonje” kjole, fordi jeg elsker blomsterdetaljer, blonder og hvite kjoler – og det er kanskje derfor denne er høyt på listen over ting jeg elsker. 

Sheinside har utrolig mange fine og kule klær, men mine favorittplagg på nettsiden er helt klart kjolene. Kanskje fordi jeg er en kjoleelsker, men de har så vanvittig mye utvalg, og så innmari mye fint at jeg kan sitte time etter time og gråte over alle kjolene jeg ønsker meg. Det er sant, det er ikke sjeldent jeg gråter om jeg ser et klesplagg jeg liker. Under her har jeg laget en kollasj over mine favorittkjoler, og gjerne ta en titt på resten av klærne dems. Jeg kan garantere 100% at dere finner et eller flere plagg dere vil like, det er jeg sikker på ♥

NÅ HAR OGSÅ SHEINSIDE SALG, SÅ TA EN TITT OG SE OM DE HAR DITT FAVORITTPLAGG PÅ SALG 🙂 

rainbows sweetly

innlegget er skrevet i samarbeid med sheinside

Okei dere, kan vi ikke bare ha et minutts stillhet over denne fantastisk nydelige genseren? Den har havnet øverst i skapet, og klatret seg raskt på toppen av favoritt listen min, for se så innmari perfekt den er. Sheinside sendte meg denne for en stund tilbake, og forrige uke havnet den i postkassen min – gjett om jeg nærmest stod å gråt av glede. Jeg virkelig elsker detaljene på den, blomstene er i friske og fine farger, og blomsterstoffet er gjennomsiktig blonde aktig, som gjør genseren spesiell. Ryggen er også “åpen” der blomstermønsteret er, og jeg virkelig elsker ryggen, aaah. 

Sheinside har utrolig mange fine klær, som ikke minst er utrolig billige. Jeg har elsket sheinside så lenge jeg kan huske, og virkelig digger plaggene dems, de har så mye kult, fint, og stilrikt. Jeg har laget en kollasj av mine nåværende favoritter underher, som dere kan finne inne på siden. Jeg vil anbefale alle om å skjekke det ut, nå er det jo snart også juletider, så kanskje dere vil finne noen fine julegaver eller lignende der inne. 

trykk på bildene, og sheinside ordet for å komme til nettsiden. 

god helg

Heisann! Helgen er plutselig over, litt fortere enn planlagt – men jaggu som jeg har kost meg. På lørdag dro jeg til Elise for å være med hu, er jo evigheter siden sist, så følte det passet fint med litt bestevenn tid. Jeg sov over der til søndag, og vi hadde tidenes diggeste og seneste frokost klokka 14.00 haha. Vi fikk tatt igjen timesvis med jentesnakk som vi ikke har gjort på lang tid, mens vi gomset i oss smash og smågodt (for ikke å snakke om den sykt digge kyllingsalaten vi hadde til middag, aaah). 

Idag skal jeg en tur på byen med mams, og hente kjolen min hos bestemor tenkte jeg. Så går vell resten av dagen til litt videofilming, og noen bilder jeg må ta. Vi blogges ♥

hva har dere gjort i helgen? 

himmelens fineste engel

03.11.14 – Idag fikk himmelen en ny engel, jeg mistet min. 

14.11.14, idag var begravelsen hennes. Det var godt å møte mange mennesker, det var godt å møte familien. Begravelsen var ufattelig nydelig, den var over alle forventninger. Håndball lagene spilte kamp mot hverandre, en minnekamp. Tårene er tomme for kvelden, det er så uvirkelig, det er så urettferdig. 

Hun var altfor ung, men Karianne var veldig sliten. Hun ble svakere, livet ble for stort for henne. Jeg håper du har fått den freden du ønsker, jeg håper virkelig du har det bra nå. Vi lovet hverandre, det var deg og meg – jeg har ikke gitt meg, og det vil jeg ikke heller. Jeg lovet deg, og løftet mitt blir holdt. 

Hvil i fred, min fine engel ♥