ONE DIRECTION BILLETTER

♥ Jeg vet om en veldig glad jente som fikk tak i one direction billett i dag tidlig, IIIIK ♥

Heisann! Ble brått vekket av noen meldinger idag tidlig om at forhåndssalget til 1D billettene startet om litt, og siden det var jeg som fikk tildelt det ansvaret om å skaffe de hadde jeg ikke annet valg enn å sette meg klar. OG GJETT HVA, etter mye tull og plunder fikk jeg tak i tre early entry billetter, og dere – jeg er så innmari glad. Dette er snakk om en boost til å få noe produktivt ut av dagen. For jeg har filmet 4 videoer idag og tatt bilder, haha. 

Selvom morran ble litt stressende fikk jeg utrolig nok roet meg ned med en kopp te og noen youtube videor, min favoritt terapi. Resten av dagen idag skal brukes på å gå tur, se mer youtube, kanskje noen filmer, og blogge litt – sååå vi snakkes. 

hva skal dere idag? 

det har ikke stoppet opp, tror jeg

Bloggen blir desverre litt glemt når hverdagen er en evig kamp mot meg selv. Men det skal sies, den har ikke stoppet opp. Jeg må bare kjempe hardere, jeg må prøve bedre for å få til det jeg vil. Fra imorgen av vil jeg blogge hver dag, så jeg håper dere ser frem til det, også snakkes vi ♥


kjære gud, gi meg tilbake sommeren da det ikke var så jævlig kaldt.

it’s all so classy

På onsdag dro jeg på en aldri så liten shoppingtur med verdens fineste bestemor. Hun sa det hjalp på humøret, og gjett om hun hadde rett – for jeg smilte fra øre til øre da jeg kom hjem med et nytt antrekk. Buksen jeg har er kjøpte jeg på fredag da, men jeg satte det sammen til et antrekk, og liker det så godt.

Blusen og jakken er ifra Only, mens buksa er fra Dr.Denim ( i plenty modellen)

Hva synes dere? 

bursdags forbredelser

Heisann! Endelig fredag, for mange av dere betyr det helg. Jeg som ikke har skole har jo de samme hverdagene hele tiden – så for meg merker jeg ingen forskjell. Men det er fredag, og det er alltid en bra dag. Idag skal min fine besteveninne feire bursdagen sin, og jeg drar faktisk bort til henne om knappe 5 minutter for å gjøre istand. Vi har planlagt så mye, så tror dette vil bli en veldig bra kveld! Hvis jeg husker, så skal jeg få tatt noen bilder – så jeg har litt å oppdatere dere med ♥


et lite snapshot fra vi var i Sverige på søndagen!

Hva skal dere idag? 

hvem er dere?

Heisann! 

Dere vet alle hvem jeg er, men nå lurer jeg på – hvem er dere? Hva er navnet deres, hvor gamle er dere, hvor kommer dere ifra, hva gjør dere i hverdagen, har dere det bra? Hvorfor leser dere min blogg? Gjerne også gi meg en tilbakemelding på hva jeg kan gjøre bedre for dere. Dere kjenner meg, nå vil jeg gjerne bli kjent med dere også 🙂 

hvem er du? 

fullt kjør

Heisann! Alle planene jeg har om å bli flink blogger? Joda, de er der 24/7 i tankene mine, men lille late Tonje får aldri satt seg ned å faktisk jobbet med å realisere planene. Ny dag, nytt forsøk – idag prøver jeg igjen. 

Vekkeklokken ringte litt for tidlig 07.30 idag tidlig, kan ikke huske slik jeg stod opp så tidlig, men idag var et unntak. For idag ville jeg få med meg Anniken (blogg her) på god morgen norge, og fytti katta som hun leverte. Det skal godt gjøres å få opp meg av senga så tidlig, men Anniken, det klarte du haha. Jeg har nå drukket en god kopp te, spilt litt gitar og om en snau time blir jeg hentet for en liten shoppingrunde med bestemor, etterfulgt av et cafebesøk hvor vi møter min kusine Siri. 

Ha en super onsdag alle sammen, vi blogges senere idag ♥


arkivbilder