laurdag

Heisann! Så var lørdagen her igjen da dere, det er vell dagen vi alle liker uansett. Jeg for min dag synes denne dagen er nokså likegyldig som alle andre, men det kan vell bare være meg haha. Idag kommer Amalie på besøk til meg, og jeg gleder meg så innmari ♥ Det er godt å komme ut blandt noen andre mennesker enn de du forholder deg til 24 timer i døgnet, selvom de jeg tilbringer tiden min med nå er ganske så ålreite alle sammen. 

Og her er den store nyheten for de som lurer, og har lurt. Siden forrige fredag (altså 12.september), så har jeg vært innlagt. Jeg vet det er fler av mine venner som har stusset på dette, så forhåpentligvis fikk jeg svart på spørsmålet deres. På onsdagen startet jeg i mitt nye behandlingssystem, og jeg synes det er så innmari vanskelig, så jeg forblir her til jeg er stabilisert litt. 

hva skal dere idag? 

livets verdier

du vet når du kjemper, og kjemper, men føler at livet stritter imot deg uansett hvilken vei du tar? vell, der er jeg. 

Det er vanskelig, jeg ser virkelig ingen utvei i denne altfor lange mørke tunnelen. Tonje som var så glad, sprudlene og oppegående er ikke lenger den hun var. Jeg mistet meg selv et sted på veien hvor jeg skulle bli fornøyd. Jeg ble aldri fornøyd. Jeg er ikke fornøyd. Livets verdier har ikke lenger den samme betydningen, jeg føler meg naken.

“Sometimes the strongest among us are the ones that smile through silent pain, cry behind closed doors, and fight battles nobody knows about”


roses

Heii! Husker dere jeg var i stavern å tok bilder av Ida? Vell, det har seg slik at jeg fant ekstremt mange fine blomster den dagen også. Det vil si at med kameraet hengende rundt halsen, og tusen ideer i hodet klarte jeg ikke la være å knipse et par hundre, haha.

hva synes dere? 

throwback – mine fem beste bilder

Heisann! Idag tenkte jeg å kjøre en litt annerledes stil, jeg skal nemlig ha en throwback fra mine fem beste bilder fra i sommer. Det var ikke så veldig vanskelig å plukke ut disse fem, bortsett fra at det siste bildet ble tatt bare for noen dager siden. Denne sommeren har vært en fin fotosommer, åh gleder meg allerede til neste år 🙂 

hva synes dere? 

blogganbefaling – mine tre favoritter

Heisann! Endelig var det på tide for meg til å anbefale min tre favoritter etter gårsdagens innlegg. De kom litt senere enn planlagt, men ting er ikke alltid lett å få til på det tidspunktet man ønsker, og jeg var rett og slett utslitt igår. Men idag kommer dem, de fine tre bloggene jeg likte best 🙂 

CRNLR, eller Carina Lier som hun heter. Carina har ingen vanlig blogg, for hun blogger nemlig inspiriasjons bilder som hun finner rundtom, og det er nettop det jeg trenger. Intet annet er bedre enn litt inspirasjon, og hun har drøssevis av det! Helt klart fast leser fremover 

Sofie Fevang, en blogg jeg har fulgt med på lenge. Jeg har aldri vært fast leser, men har bestandig tittet innom med jevne mellomrom. Designet hennes er dødsfint, og hun blogger ekstremt bra. Bildene er også innmari fine, klare og ja jeg elsker bloggen hennes!

Så til slutt har vi kjære Emma. Altså jeg har blogget lenge, men jeg tror jeg sannelig har lest denne bloggen minst like lenge. Jeg virkelig elsker bloggen til Emma, hun har et veldig fint jentete design, hun skriver bra og bildene er jo bare stunning. En av grunnene til at jeg leser hennes blogg er bildene hennes og kvaliteten på dem, holy de er magiske. Og er hun ikke bare veldig vakker??

trykk på bildene for å komme til de forskjellige bloggene ♥ Leser dere disse tre bloggene? 

weekend

Heisann! Endelig helg, dette har dere vell ventet på? jeg for min del har sommerferie frem til jul jeg, for da er det juleferie, også har jeg juleferie frem til påska and so on, haha. Neidaaaaa. Ting er litt veldig vanskelig for tiden, så man får ikke gjort noe annet enn å kjempe seg igjennom det. Nå skal jeg drikke ferdig brusen min, og få en god natts søvn, godnatt 🙂 

har dere hatt en fin uke? 

lørdagskveld

Heihei! Om nøyaktig 20 minutter starter skal vi danse på tv, og jeg er mer enn gjerne klar! Potetgullet er allerede funnet frem, og pepsi maxen skal nytes på det fulleste. Jeg heier på Caroline Berg Eriksen og Linnea Myhre, de skulle gjerne begge to vunnet haha 🙂 Imorgen skal jeg kun tilbringe dagen i senga, og se mine favorittserier på netflix, så det blir nok veldig koselig!!

ser dere på skal vi danse? 

fine Ida

Når jeg stod opp idag dro jeg nesten rett ned til Stavern for å ta bilder av min fine Ida. Det var så koselig å se henne igjen, helt klart altfor lenge siden sist og kan heller ikke bli så lenge til neste gang, for gudamei hun er så vakker! 

hva synes dere om bildene? 

femte september

Heisann! For et par flotte dager jeg har lagt bak meg, og enda finere dager i vente foran meg. Igår fikk jeg endelig se min fine besteveninne igjen (link til blogg her), og jeg spiste favoritt maten min (selvfølgelig foccacia brød), å hadde det utrolig koselig. Idag våknet jeg altfor sent, men fikk en liten bytur og en middag på subway med mamsen, som også var passe koselig. Imorgen skal jeg ut på tur å ta bilder av en vennine, så tror jeg helgen blir fin 🙂 

har dere det fint for tiden?