jentene på kyststien

Hei! Om en liten halvtime kommer bestefar å henter meg før jeg skal på jobb, begynner faktisk ikke før 12, så hehe får vell bare chillen der litt før jeg starter. Denne sommeren jobber jeg på anvik gård, som er en liten fin og søt gård mot helgeroa, hvor de driver gårdshandel og restaurant/cafe. Jeg jobber i butikken, så om noen vil besøke meg, så finner dere meg der. Faktisk hvert år, så arrangerer de noe som heter Jentene på kyststien, hvor alle jenter fra hele landet kommer å deltar, i fjor var det også mange uten fra norge som var med. Arrangementet går ut på at man går en strekning (faktisk så går de kyststien) fra stavern, til anvik gård, også når de kommer dit får de god mat, drikke og masse jenteprat. Det er nå på lørdag, og jeg tror alle er skikkelig spente på det hihi. Jeg tror denne sommeren blir bra, og at jentene på kyststien blir bedre enn aldri før yess ♥ (hei Kristin, hvis du leser dette – nå var jeg kul og snill ikkesant?)

har dere hørt om jentene på kyststien? 

langhelg

Hei dere! Åååh, er det ikke deilig med langhelg? Vi i Larvik har ihvertfall fri på fredag også, så det passet jo perfekt. Jeg skal jobbe alle dagene, untatt lørdag, så tror dette vil bli en koselig og slitsom helg fra min side. I det siste har jeg hatt ekstremt mye og gjøre, men samtidig så lite, og været har vært perfekt så det er virkelig ingen klager fra min side. Idag har jeg solt meg litt ute, og gått et par turer med hunden min før jeg og mamma handlet nå for litt siden. Må bare si at jeg har gjort noe sykt bra idag, samme hva det er, men det er et sort WIN fra min side, og er litt stolt av meg selv haha. Nå skal jeg straks se paradise før jeg tar meg en dusj å legger meg. 

Hva har dere gjort idag? 

søndag

♥ Idag startet jeg dagen med en lang tur sammen med fineste hunden min, og senere under turen møtte jeg tante, onkel og Maja. Nå skal vi til mormor og bestefar for å grille, før jeg skal videre på et møte med jobben. Ha en fin dag alle sammen!

tattoveringen min

6.juni 2012 tok jeg denne tattoveringen. Det er min første og eneste tattovering så langt, og jeg elsker den like mye den dag idag som jeg gjorde da jeg tok den. Når jeg tok den hadde jeg allerede hatt den en stund, for jeg tegnet den nemlig på foten i underkant av et år i forveien, kun for og bli sikker på at jeg ikke ville angre. Meningen bak den er for meg veldig personlig, og er intet annet enn som så at man må tro på seg selv for å komme videre videre i livet. Jeg er desverre ikke like flink til og følge dette nå som da, men ha ha jeg elsker den selvom. 

Så dette er min tattovering, har du noen ?

nytt gratisdesign!!! #14 – pink summer

KODENE TIL DESIGNET FINNER DU HER (direktelink)

Hei! Jeg håper alle hadde en fin dag igår, og siden jeg regner med at mange av dere har en rolig dag idag, så tenkte jeg å overraske dere litt. Idag slipper jeg ut mitt nyeste gratisdesign, og håper dere liker det. Før dere spør masse spørsmål, så les DETTE innlegget, her står mye informasjon om designet. Er det andre spørsmål, så send meg en mail på [email protected]

 

strl på header er 1030xvalgfri høyde, du må bare huske å endre høyden i stilsettet også. 

strl på profilbildet endres av seg selv når du setter inn linken!


håper dere liker det, og si gjerne ifra om dere skal bruke dette!