goodbye ginger

Hei! Husker dere jeg farget håret mitt for ca en og en halv uke siden? Vell det har seg slik at det ble kjempe oransjt, og det var jo noe helt annet enn det jeg ba om, så jeg klaget, og på onsdag var jeg tilbake i frisør stolen for å farge håret. Nå er jeg kjempe fornøyd, det er litt blondere, det oransje er borte og vell det ble bare mye mye bedre!

hva synes dere? 

new hair color

På onsdagen etter skolen dro jeg rett til frisøren for å farge håret mitt. Planen var hele tiden “litt” mørkere, men endte visst opp med en blanding av lysebrunt og oransjt. Er litt usikker på hva jeg synes enda, men har bestemt meg for at hvis jeg angrer etter fler dager vil jeg gjerne klage, og få endret litt på det. Hva synes dere? 

så var man myndig

Hei! woho, endelig dere, endelig er dagen her. Idag fyller jeg 18 år, og denne dagen har vært så fin. Startet den med bursdagssang og napoleonskake fra familien, for og så tilbringe formiddagen med en av de fineste, nemlig Thea. Åpnet litt gaver og koste oss før jeg kjørte videre til familiefeiring med familien til pappa. LA MEG BARE FÅ SI FØRST AT herregud så takknemlig jeg er for og ha en så fin familie, de er så herlige. Fikk bløtkake (min favoritt) og fine gaver, i tillegg få feire dagen med de var bedre enn best. Lots of love. Imorgen skal det feires med familien til mamma, det gleder jeg meg til!

åh, bra dag.