helgen

Hei! Tilbake til litt normal blogging, why not – haha. I helgen har jeg sovet hos besteveninnen min, noe som alltid er koselig. En sånn standard greie vi alltid gjør er og se film, så igår ble det “The Greatest” mens vi spiste spekemat, OG NÅR VI SNAKKER OM MAT så hadde vi verdens diggeste frokost, nemlig amerikanske pannekaker (♥♥♥). Ellers har jeg faktisk ikke gjort så mye, sovet, grått, sovet, spist. En ganske så normal dag. Når jeg kom hjem gikk jeg også ut for å ta header bilder, resultatet ser dere på headeren. Jeg filmet også et par videoer til ukene fremover!!

hva har dere gjort i helgen? 

 

det er på tide og si farvel

Idag 18.01.14 var det tid for fineste Linni og få et nytt hjem. Hun ble født 02.03.13, så hun har ikke engang fylt 1 år. Men minner har vi skapt, hun har vært min bestevenn, mitt alt, igjennom dette året. Har jeg hatt det vanskelig har hun “grått” med meg, hun var som en hund. En skikkelig sofagris, ordentlig kosete og en fotfølger. Overalt hvor jeg gikk fulgte hun etter, til bussholderplassen, på alle turer, til stallen osv, men hun gikk alltid hjem igjen, for det var ingen tvil om hvor hun bodde. Fikk hun ikke nok kos ble hun gretten, og ja da ble hun ordentlig furten. Når tristano kom inn i bildet ble hun nedprioritert, desverre. Leonora (som er mammaen) har også vist mye aggresivitet i forhold til Linni. I et par måneder kunne de ikke engang være i samme rom før de begynte å sloss. Men så ble de venner, og Linni ble den samme gamle som hun alltid var, den samme fotfølgeren. 

Det er fler måneder siden jeg la ut første annonsen om at hun skulle gies bort, men ingen var interesserte. Når jeg igår kveld fikk melding, raste det mange tanker igjennom hodet mitt, og det er ennå ikke gått opp for meg at hun ikke er min lenger. Men jeg vet hun har fått et godt hjem, hos en fin familie ikke så langt unna besteveninnen min sitt hus. Når jeg er der vil hun selvfølgelig få masse kos, jeg savner henne så mye. Så kjære fine pus, ta vare på deg og kos deg hos den nye familien din. Jeg elsker deg ♥

nå gråter jeg uten deg, jeg håper du er glad, jeg håper du får det fint i ditt nye hjem. 

25% PÅ BLOGGDESIGN UT JANUAR

Hei fine dere! 

Jeg har en gledelig nyhet og komme med, og det er at ut januar har jeg 25% på egendesignede bloggdesign. Det vil si at ut januar koster design kun 150,-! Om dere ønsker skreddersydd bloggdesign med header følger dere punktene under, og sender meg mail på [email protected] Designet kommer som regel i løpet av en uke, det kommer helt an på hvor mye tid jeg bruker om dagen!

– 3 bilder til header. Bildene skal være helt uredigerte, store og IKKE mobilkamerabilder. 

– 1 bilde til profilbildet

– Tekst til hva som skal stå i sidemenyen om deg 

– Hvordan du vil designet skal se ut

– En eller fler inspirasjonsblogger som har designet du ønsker (lignende) 

– Farger du vil designet skal ha

– Annet du gjerne vil ha med