bli kjent dag

Hei! Startet denne dagen kvart på 8, da begynte Tristano og mase på at han ville ut, så hvorfor ikke stå opp. Serverte han og pus frokost samtidig, så ble en koselig liten familiestund på morran. Vi dro en tur i stallen rundt 2 tiden, da jeg måtte få noen beskjeder siden Tine og jeg skal passe hestene der i noen dager. Selvfølgelig var lillegull litt skeptisk, men gikk veldig bra, og på slutten var det jo som at han hadde vært der tuuusen ganger før. Dro og hilste på mormor og bestefar litt senere, det og se øynene dems forme seg som hjerter av og se han smeltet meg helt. haha hvertfall mormor, hun ble forelsket!


(ja det er samme bildet som i forrige innlegg)

har dere hund? 

vårt nye familjemedlem – Tristano

Igår kjørte vi til eidsvoll for og hente hjem vår kjære Tristano. Han er en 4 år gammel hund, som nå var ferdig med alle utstillinger i hans liv og klare for et nytt hjem som “pensjonist”. Faktisk så ble han kåret til champion, og det vil si at han har vunnet alle konkurranser i et år, og det er litt kult. Han er virkelig verdens nydeligste hund, er veldig navnlydig og hele han er bare åååå. Nå skal vi bruke høstferien på og bli ordentlig kjent, jeg kan nesten ikke vente med og bli ordentlig glad i dette nurket. For de som er nysgjerrige, så ja han og pus er gode venner allerede, de er litt nysgjerrige men er overhode ikke aggresive på hverandre. ♥♥

new iPhone case

Fikk dette nydelige dekselet i posten igår, og er helt forelsket. Det er sponset av caseapp(direktelink), som er en nettside hvor du kan designe egne deksler til iphone og samsung om jeg husker riktig. Prisen er heller ikke så ille, tror det koster rundt 199,- og det er ganske billig. Utrolig synd at telefonen min for øyeblikket er på reprasjon, så dette bare må støve bort til jeg får igjen mobilen haha, håper det ikke tar så lang tid. 

Har du bestilt deksel fra caseapp før? 

du er bra nok

Det er altfor mye fokus på kropp og utsende. jeg skulle ønske vi kunne leve i en verden hvor alle var enige om at hver enkelt er perfekt. At alt fokus på hvor mye man veier eller hver minste feil fjernes. For du er bra nok, og jeg er bra nok. 

smågodt

etter vi var i sandefjord igår kjørte vi innom europris for og kjøpe noen håndkler jeg kunne ha med i stallen, mamma skulle jo selvfølgelig innom godteriavdelingen og der kom jeg over denne søte skålen til sånn 20,-. Ble så betatt at jeg måtte jo nesten bare ha den, haha. Ikveld er det jentekveld hos Iselin, og imorgen skal jeg entur i stallen. Får prøve og ta noen bilder også!