lørdagskveld

Hei! Da var det lørdag igjen da, og som vanlig har jeg bare en rolig kveld hjemme med brødrene imorgen. Ikveld skal vi faktisk se mgp jr, har jo sett på det hvert år siden jeg var pitte liten, så har blitt en tradisjon. Seff skal det feires idag, LYKKE TIL ALLE UNGE DELTAKERE. haahhaha husker så godt jeg skulle være med der, laga sang tilogmed. 

hva gjør dere ikveld? 

innkjøp


genser – veromoda 100kr ♥ sengetrekk – princess 100kr ♥ hvitt putetrekk (bakerste puta) – princess 50kr ♥
dreams pyntepute – prinecss 180kr ♥ nike vannflaske – gsport, 100kr

 

hva synes dere? 

DESIGN TIL LINDA

Heei! Som dere ser har jeg laget design til Linda (lkvt.blogg.no), og er så fornøyd. Laget lignende til en annen blogger for lang stund tilbake, men hun endret og siden Linda likte dette så godt fikk hun et nesten tilsvarende. Linda reiser på utveksling i 10 måneder til USA på onsdag, så gleder meg masse til og følge bloggen hennes disse 10 månedene, gjør det dere også!!

hva synes dere om designet? HUSK AT DERE FORSATT KAN BESTILLE DESIGN AV MEG

livet på musikk

Hei! Glemmer helt og blogge hverdagslig nå som skolen er igang og dagene mine plutselig blir litt mer utfyllt. Startet på musikk,dans,drama på mandag, og stooortrives der foreløpig iallefall. Har kommet i den beste klassen, og timene er helt greie. Er jo på skolen fra halv 9 til halv 4 hver dag, så er ikke hjemme før i halv 5 tiden og derifra skal jeg gjøre lekser, spise og ha litt tid hjemme utenfor pcen. Er ikke alltid jeg orker og ta outfit bilder heller, men det skal jeg nok bli litt flinkere til! Imorgen har vi fagdag i matte, så satser på av hele mitt liv at det blir litt moro og at dagen skal gå fort. 

Nok skoleprat!! har spilt inn en backtoschool video til dere som skal ut i løpet av helgen. Så har jeg også planer om outfitbilder imorgen!

hvilken linje eventuelt klasse går dere på/i?