FØLG MIN NYE YOUTUBEKANAL – TONJEMTDESIGN

Hei!! 

Nå har jeg endelig somlet meg til og lage ny youtubekanal, og denne gangen en design kanal. Her vil jeg poste diverse designvideoer, så om dere lurer på noe om design som dere gjerne vil ha på video, kommenter det under her. Skal få laget en del videoer om hva dere ønsker, sooo go ahead. 


d
irektelink om dere klikker på bildet 🙂 

SUBSCRIBE

white dress

Mens jeg filmet videoen igår fikk jeg tatt endel bilder, og ble ganske fornøyd med mange av dem. Derfor lagde jeg meg ny header som dere ser, og satt inn nytt profilbildet. Deilig med litt ordentlig nytt istedet for samme gamle bilder hvor jeg står i stuen haha. Idag skal jeg en tur på byen og kjøpe en ny bikinitruse siden den andre var for liten, så vet jeg ikke helt hva som skjer. Ha en fin dag 🙂 

hva skal dere idag? 

pakke i posten – nelly.com

Heii! Fikk disse herlighetene idag, imens det var bikinisalg på nelly til 98kr per sett så bestilte jeg liksom godt litt. Kjøpte derfor denne rosa twisted bikinien, og en lik i svart. Siden jeg ikke syntes trusa til den rosa var noe fin så bestilte jeg kun den sorte, og selvfølgelig var den forliten, så må nok kjøpe ny før jeg reiser. Rekker ikke bytte den da, så drar bare på nordbyen og ser om jeg finner en som er brukbar!

Hva synes dere? 

ONE WEEK LEFT!!!!

Kanskje en smule stoka på at det bare er en uke igjen til jeg skal til Kreta. Faktisk på denne tiden til torsdagen sitter jeg mest sannsynelig og soler meg, eller er på en restaurant for å spise lunsj, åååh det skal bli såå herlig. Frem til deg må jeg pakke smått og gjøre klart alt jeg skal ha med, har virkelig ingen idee så det må jeg finne ut. Jeg tar med macen og kameraet, så skal få blogget om det er brukbart nett, hvis ikke så skal jeg forhåndsstille noen innlegg! Må fikse nett der nede uansett siden jeg trenger og vite svar på hvilken linje jeg er kommet inn på, og svar får jeg på nettet. 

har dere vært i syden i år? 

markedsdag

Aloha! Idag er det markedsdag her i Stavern, og for de som ikke vet hva det er så er det en dag i uken (altså onsdag) hvor gatene er fulle av masse random boder som selger harry ting, haha. Når mamma kommer hjem fra jobb tar vi turen ned dit bare for og se på alt det merkelige de selger, og for og ha det litt koselig. Igår var jeg en tur i stavern med Anne-Sofie og senere dro for å spise middag hos mormor og bestefar, så var ute hele dagen og kom hjem seeent. Nå er jeg nødt til og sminke meg, og kanskje få med meg litt sol av det lille som er her nå, har faktisk regnet inatt!!!

hva skal dere idag?