sheinside – collage

// innlegget er skrevet i samarbeid med sheinside (direktelink)

Hei dere! I en stund nå har jeg lest så utrolig mye om nettsiden sheinside, at tilslutt måtte jeg bare ta turen innom. Sheinside (direktelink), har utrolig mye fint på nettsiden og så mye jeg bare har blitt helt forelsket i. Hadde jeg vært rik kunne jeg garantert at klesskapet mitt kun hadde vært av sheinside klær, haha. Isted laget jeg en kollasj av favoritt plaggene mine fra nettsiden, og de plaggene jeg likte allerbest!


1) HER 139,-  //   2) HER 203,-  //  3) HER 120,-  //  4) HER 114,-  //  5) HER 127,-  //  6) HER 187,-  //  7) HER 199,-  //  8) HER 139,-

 

MINE FAVORITTER

nummer 1 og nummer 8, med direktelinker over. 

 

hva er deres favoritter fra sheinside? 

 

late sommerdager

Helluen! Endelig er det sol, etter det offisielt ble sommerferie har det bare vært grått og regn de fleste dager, noe som er utrolig kjipt. Men dere, idag har det vært så utrolig fint vær. Stod opp i 10 tiden og rasket meg en tur ned på butikken for og kjøpe frokost og fløte, før jeg spiste det som frokost med brødrene mine. Etter det har jeg kun slasket meg på værandaen, og hatt vannkrig med brødrene. Sitter faktisk godt tilrette ute på værandaen nå og nyter den siste solen før den forsvinner bak husveggene. Hvis dette været forsetter skal jeg love deg at jeg er lykkelig, elsker og slappe av med god musikk og en stekende sol. 


så fort en dag skyene forsvinner skal jeg få tatt nye bilder, men funker veldig dårlig når solen steker og halve annsiktet blir hvitt uansett hvilken vei jeg står..

hva har dere gjort idag? 

VIL DU BLI LINKET?

Det er utrolig lenge siden jeg har hatt en linkerunde her på bloggen, så da kan jeg jo likegodt kjøre på med en nå som sommerferien har startet. Imorgen kveld/onsdag morgen linker jeg 3 blogger i et eget innlegg. Det du trenger og gjøre for og bli med er kun og gi dette innlegget en kommentar!!

vil du bli linket? 

ta sjansen

Hei dere! Sov hos Karoline inatt så fikk en fin start på lørdagen. Idag skal vi en tur på byen før vi drar ned på Indre Havn for og se på ta sjansen. Tror dette blir en fin dag, skal sove hjemme inatt så får lage et par videoer eller forhåndsskrive noen innlegg! Hvertfall, ha en super dag! 


kommer et innlegg om den nye headeren min osv ikveld! 

hva skal dere idag?