en ny uke, en ny start

Orginal overskrift eller hva? forresten Hello, det er mandag og på tide med en ny uke. Starten denne uken med en fantastisk fin prøve alle var helt uforbredte på men hva gjør vell det vi hopper i alt vi. Dro en tur til byen etterskolen, og endte med at vi spiste på mc´ern hele familien, its time to get fat. Haha, klarte og pådra meg og bli syk i forrige uke, så denne uken har jeg nødt til å jobbe knallhardt, skal faktisk ha tentamen imorgen, fri onsdag, praksis torsdag og så tentamen på fredag igjen. Dette fikser vi, og jeg starter det med en fantastisk flott powernap, så vi snakkes. 

hva skal dere denne uken? 

new iphone case – lets fly away

På torsdag fikk jeg dette nydelige dekselet fra NFOTO (direktelink), og jeg kan ikke annet enn og si at jeg virkelig elsker det.  Jeg har lenge vært i samarbeid med Nfoto, både på denne bloggen og min forrige blogg å jeg er helt klart så fornøyd med samarbeidet vårt. Jeg har tidligere fått et iPhone-deksel, og 10(!!) fotokort med bilder av meg og shampoo (min gamle hund). Dekselet kom kun etter 2 dager, og det er veldig god leveringstid. Dekselet er også dødsfint, av veldig bra kvalitet og så deilig. 

De selger deksel til iPhone 4/4s, iPhone 5, samsung galaxy 2 og 3, HTC, Ipad, også selger de sånne ?skinns?, eller sånne klistremerker du klisterer på i stedet for deksel, og sånn ?mappe? du kan ha telefonen i. 

I tillegg til produktet jeg har testet tilbyr Nfoto ulike typer konfirmasjonskort, takkekort, fotokort og bryllupskort til rimelige priser. De har faktisk også masse forskjellige fotogaver som drikkeflasker, matbokser, tskjorter, kjøleskap magneter, nøkkelkniper, kortholdere og et drøss av andre ting som er så søte. Det er helt klart at jeg kommer til og bestille noe derifra om ikke så lenge, har falt helt i forelskelse i noen av tingene.

 

Hvis dere likte iphone dekselet mitt så kan dere jo ta turen innom Nfoto, og se litt selv. De har utrolig mye fint, så jeg garanterer at dere vil like dere!!

Gratulerer med dagen

Idag kjære Onkel Thor, idag skulle du blitt 66 år, og igår var det 8 måneder siden du gikk fra oss. Jeg savner deg utrolig og håper så inderlig at du har det veldig bra der du er nå. Også er jeg veldig veldig glad i deg. Vi sees snart igjen, du er best ♥

ny uke

Hei! Deilig med mandag igjen, ikkesant? For meg kunne uken egentlig bare vært ferdig nå, siden dette blir en vanskelig uke for meg. Vet ikke hvor mye blogging det blir, men satser på at mitt liv ellers ikke går utover dere haha. Idag har jeg slappet av, vasket klær og spillt inn en video, nyttig for dere og vite ikkesant? Nå skal jeg sove før det blir en veldig lang dag imorgen, vi snakkes.

hva har dere gjort idag? 

til tigerstaden

Hei! I nuet er jeg på vei til oslo, siden min kusine har bursdag idag og daa skal vi feire bursdagen hennes. Tror hun blir 6 år (?), hun starter hvertfall på skolen til høsten, så hun er så gammel man er når man starter der haha. Hvertfall, det blir nok superkoselig, håper på litt god kake og fintfolk. Ikveld kommer ny videoblogg, gled dere!

hva skal dere idag?