inn i de varmere tider

Hei! herre den uken her har flydd fort, og ikke nok med det men om 3 uker er det faktisk påskeferie. Dette halvåret er så deilig, elsker året mot sommeren haha. Bloggingen er ikke på det beste, men det visste dere vell, så regner med det går bra, imorgen skal jeg forhåndsstille litt fler innlegg, så det blir bra. 

Idag dro jeg til Anniken etter skolen, jeg har jo faktisk aldri sett hunden hennes, har nærmest ikke vært hos anniken på 3 år, så var godt og komme “hjem” dit igjen. For og ikke glemme dog(hunden), som er en av de søteste chihuahuaene jeg noengang har sett i hele mitt liv. Men dere, er det ikke deilig og kunne gå i converse og en varm jakke uten og fryse ihjel? Gradene idag har faktisk vist opptil 10grader, og det er jo helt fantastisk, blir så deilig med vår nå kjenner jeg.


ææ vil bli kvitt etterveksten og det altfor mørke håret. 

hva har dere gjort idag? 

horselove in my past

Her er enda en del av veggen min dekket med rosetter fra forskjellige stever jeg var med på i barndommen min, og herre trodde ikke at det var så mange. Ikke det at det er sånn supermange, men jeg husker faktisk bare 1 eller 2, og det her er jo 7 ellernoe. Ganske kult, og hvertfall de jeg har skrevet dato, og hvilken hest jeg red på, det er så gode minner. Savner utrolig det og tilbringe alle dager i stallen samme med pappa og marianne, og kun det å ordne i stallen og bli fornøyd med seg selv. Noe positivt er jo at jeg skal i en stall i mine praksis dager, istedet for og være på eldresenter. Det blir veldig koselig!


♥♥

er dere glad i hester? har dere samme bildeprosjekt? 

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Ufattelig lenge siden (føler jeg) siden jeg har hatt ukens blogg, så nå er tid for og trekke en ny ukens blogg, vil du stå i sidemenyen min en uke trenger du bare kommenterer under her. Jeg trekker ukens blogg litt senere, eller imorgen, som da får et bildet med link i min sidemeny. LYKKE TIL 🙂

 

vil du bli ukens blogg?

mitt bildeprosjekt

Hei! Leser dere leaduvet.blogg.no? hun har laget et veldig fint “bildeprosjekt” som jeg ble utrolig inspirert av, og laget akkurat det samme. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og gleder meg masse til og få alt ferdig. Den ene veggen på klesskapet mitt skal dekkes med bilder, så jeg skal bestille bilder snart. Så har jeg hengt opp på den ene veggen noen inspirasjonsbilder, og på den sisteveggen mine stevnerosetter. Det kommer i et innlegg litt senere. 

hva synes dere om dette? 

ESCADA – cherry in the air

Nå er jeg påmeldt i konkurransen hvor du kan vinne en “cherry in the air” parfyme av Escada. De har så utrolig mange gode parfymer, og hadde jeg vært rik, hadde jeg hatt alle sammen, de er så fantastiske. Du har og mulighet til og delta, alt du trenger å gjøre, er og trykke på det lille bildet nederst i innlegget. Hvor morsom hadde det ikke vært og vinne en ny parfyme for sommeren? 


esc13che

nå er jeg tilbake

Hei alle dere søte ♥

Etter en uke fri fra alt av blogg og bilder er jeg tilbake, jeg tror egentlig jeg bare trengte litt tid til og tenke, og litt tid til og slappe av. Jeg har selvfølgelig savnet bloggen, og dere og alt med blogging og gjøre. Selvom pausen har vært “kort” har jeg vært litt der at jeg mååå ta antrekksbilder til dere selvom jeg ikke har blogget, sykt ikkesant. Det blir ikke blogging absolutt hver dag nå i starten, for jeg vet ikke helt enda hvordan jeg skal takle alt, men jeg kommer tilbake sakte men helt sikkert. 

Så får de rundt meg som ikke liker blogginga mi fortsette og klage, snakke om meg og holde på, jeg vet hvertfall at jeg ikke skal bry meg lenger, og at det er de som taper altfor mye. Jeg kan heller ikke styre hva de gjør og ikke, så jeg lar det gå. Nå ser jeg fremover til en fin vår, og en helt deilig sommer, dette skal bli så bra. 


her er en liten sneakpeak på min nye kjole fra nelly, kommer ordentlige bilder og litt annet senere!

vll dere følge bloggen min videre? hva synes dere om at jeg er tilbake? 

takk for meg

Hei kjære alle søte 🙂 

Først vil jeg bare si tusen takk til alle søte og snille som har fulgt meg på denne bloggen, og min gamle blogg, som har vært faste igjennom årene og til dere nye. Jeg har blogget aktivt i snart 3 år, det har vært 3 kjempe fine år, med mye oppturer, og selvfølgelig noen nedturer. Bloggen har lært meg og gi faen i drittkommentarer, og bloggen har lært meg hvordan jeg skal se ting fra fler sider, og utrykke meg på riktig måte. Dere lesere har vært fantastiske og selvom jeg kanskje ikke sagt det så betyr dere utrolig mye. 

Nå er jeg kommet til det stadiet hvor blogging faktisk ikke er gøy lenger, hvor alt bare er et slit og jeg faktisk ikke ønsker dette lenger. Jeg må fokusere mer på skole, venner og familien min, for det kommer faktisk foran bloggen. Vennene mine har begynt og kommentere alt jeg skriver og gjør på bloggen, feilene jeg sier i videoblogger, hvordan jeg står oppstilt på bilder, og hvordan jeg fremstår. Jeg synes rett og slett det er dårlig gjort, det er slemt, og det er respektløst. De respekterer faktisk ikke hva heg gjør, og det er ikke greit. Derfor har jeg fått nok, og jeg orker rett og slett ikke mer. Alt blir for tåpelig og alt jeg gjør og sier, ler andre av, jeg føler det blir altfor barnslig at folk er slik, hvertfall vennene mine. 

Dere kan selvfølgelig holde dere oppdatert på min youtube kanal, hvor jeg mest sannsyneligvis vil forsette og oppdatere. Hvis ikke kan dere følge meg på instagram, eller twitter. Alt vil bli linket under her. 

Youtubekanal; TONJEMT (link)
Instagram: TONJEMT (link)  
Twitter: TONJEMT (link)  

Jeg skal selvfølgelig ikke slutte med og lage bloggdesign eller headere, så vil dere ha det ta kontakt med meg på [email protected] Det er også fint om dere ikke legger meg til som venn på face, får daglig forespørsler på face fra lesere, og det blir faktisk litt irriterende. Men send meg gjerne en mail, så lenge jeg har lyst kommer jeg til og lage design/header. 

Håper dere forstår dette, og at dere forsatt vil titte innom bloggen min innimellom, det setter jeg utrolig stor pris på. Kanskje jeg kommer tilbake engag, eller kanskje aldri. Bloggen vil ikke bli slettet, men nå trenger jeg en lang pause.

♥ tusen hjertelig takk for meg