VINN PIZZAFEST MED CAROLINE MARIA!

Peppes Pizza har nå en konkurranse hvor du kan vinne en pizza fest med forskjellige toppbloggere, og da blant annet Caroline Maria eller Kristin gjelsvik. Disse var de jeg stod mellom, digger begge to utrolig mye, men jeg valgte Caroline Maria. Hun gir så utrolig mye inspirasjon i bildene hun tar, og er helt klart favoritten min i blogg verdnen. Caroline gjør seg også veldig fortjent til og være på topplisten, noe jeg elsker. 

er dere påmeldt? 

not fun day

Hei! flink til og oppdatere dere? jadda, men skal forbedre meg. Det er så altfor lite som skjer om dagen, inspirasjonen er borte og ja, igår satt jeg også med lekser så hadde ingen muligheter til og gi dere et hei. Uansett så er dere best, og jeg setter såå mye pris på at dere leser bloggen min, gjerne anbefal den om dere ønsker 🙂 Idag skal jeg slappe av, ta en dusj og gjøre klar til imorgen. Imorgen skal jeg nemlig ha ukens harde treningsøkt på studioet, så det gleder jeg meg til. Nå skal jeg spise, vi snakkes. 

hva gjør dere idag? 

mandag igjen

Hei dere! Endelig mandag igjen, haha men en ny ukedag betyr en dag nærmere helg. For øyeblikket er jeg på skolen, og etter skolen skal jeg på trening. Når jeg kommer hjem skal jeg gjøre klar et par innlegg til senere i uken. 

hva skal dere idag? 

søndag

Hei! Burde egentlig ikke blogge nå i og med at jeg MÅ gjøre lekser, også skal jeg dusje osv. Siden jeg er verdens beste gjør jeg det allikevell, så beklager mamma hvis du tror jeg sitter med lekser nå. Idag har kun laget blogg design, det tar jo forferdelig langt tid, så har igrunn ikke gjort annet. Nå er jeg ferdig for kvelden, og det feires med lekser, jippi. 

hva har dere gjort idag? 

mine favoritt youtube kanaler

BFVSGF – Altså hverdags kanalen til PRANKVSPRANK. De er så geniale, morsomme og kule, så hver kveld før jeg legger meg ser jeg den nyeste videoen dems. De pleier og legge ut video rundt 22.30 hver dag, så det passer perfekt til hvordan jeg legger meg.

 

LeaValencia – hun er såå søt og morsom, pluss at jeg elsker dialekten hennes. 

  

Hilde Christina – verdens mest geniale menneske med den tørreste humoren de fleste har. Får hun ikke deg til og le, ja vell da er det deg det er noe galt med, for denne dama er rå. Det er tragiskt at hun har så mye hat mot seg fordi folk ikke skjønner ironien hennes, folk som ikke skjønner seg på hu er jo hodeskutte. 

 

Bethany Mote  – en type skjønnhets kanal som jeg virkelig elsker. Hun er kjempe pen, og hele hu er egentlig helt perfekt. Hun har jeg fulgt i snart et år, og har sett hver eneste video, så perfekt. 

 

Dette er disse faste jeg virkelig elsker, men jeg ser også på videoene til Zoella (grunnen til at hun ikke er favoritt er fordi jeg begynte og se på henne igår), Ryansaveragelife og Lisa Lilleseth. Hvem er deres favorittkanal? 

jentekveld

Heihei! Dro til Trude i går kveld, hvor vi bestilte pizza, så mgp, laget masse frukt og smeltet sjokolade og så en fin film. Kvelden ble veldig veldig fin, rolig og avslappet, pluss Trudes nydelige pomeranian Tarina som lyste opp hele kvelden, ååååååh. Kom hjem rundt 12 tiden, og gikk faktisk hele den lange veien hjem. Hun er naboen min, haha så er kanskje 15 meter fra meg til henne. Idag skal jeg ha litt selvpleie, vakse klærna mine og gjøre klar til en ny uke. 

hva gjorde dere i går kveld? vil dere se fler bilder av Tarina?