PRØV NY MASCARAINNOVASJON FRA MAX FACTOR!

Nå har blogg.no en konkurranse gående hvor 200 heldige vinnere kan få lov til og teste den nye maskaraen til max factor før den kommer ut. Dette er jo en genial idee, og siden jeg ennå ikke har funnet min rette maskara er jo dette en glimrende mulighet til og teste ut en ny en. 

 “Volum mascara har nesten alltid vært ensbetydende med klumper. Noen bedre enn andre, men stort sett blir det noen klumper. Det å unngå klumper fullstendig har vært litt som “defying gravity”, med andre ord umulig. Helt til nå! Denne nye mascaraen er unntaket. Jeg har aldri sett noe lignende og hemmeligheten ligger i kosten. Dette er magi. Volum uten klumper er mulig! Bare en ting, ikke stol blindt på meg, men finn ut for deg selv. Du kommer til å se lyset du også. Dette er verdens beste og eneste i sin sjanger!!” – Jan Thomas omtalte dette til blogg.no. 

 

CL88FY

VIL DU BLI VURDERT?

Hei! Tenkte jeg kunne kjøre på med en vurderingsrunde, hvor jeg vurderer to bloggere. Trekkningen blir valgt via random.org, så alt blir rettferdig, og det eneste dere trenger og gjøre er å kommentere under her, så er dere med. Jeg vurderer de to bloggene imorgen, en gang etter jeg har kommet hjem fra skolen. 


wohooo, gammelt bildet

vil du bli vurdert? 

forkjøla familie

Hei! Det har blitt mye forhåndsskrevne innlegg i det siste, eneste grunnen er vell fordi jeg er så sliten når jeg kommer hjem og jeg er kjempe forkjøla. Nyser og hoster såogsi hele tiden, pluss at jeg sover mesteparten av dagen min. Jeg er jo i praksis i barnehage denne uken, nesten alle der går å snufser og nyser hele tiden, så blir nok ikke noe særlig bedre før denne uken er ferdig. Mamma er også veldig forkjøla, så vi smitter egentlig bare hverandre. Nå må jeg ta en dusj før det blir tidlig kvelden, vi blogges 🙂 


akrivbildetjaeh

er dere forkjøla?

nytt design

Hello sunshines ♥ Endelig har jeg fikset meg nytt design, er ikke helt fornøyd, men det funker for en stund. Jeg skal lage et helt nytt design med julebilder om litt, må bare vente på at snøen kommer. Ellers vil jeg nok forandre på litt småting etterhvert, men det fikser jeg etterhvert. 

hva synes dere om det nye designet mitt?