trettiførste oktober

Hei dere! Er veldig dårlig på bloggen disse dagene, men sånn vil det også være noen dager til. Grunnen er fordi jeg har vridd en muskel i ryggen, ikke spør hvordan, men dette klarte jeg under et latteranfall på skolen igår. Siden det har vært så utrolig vondt, kostet jeg på meg en legetime idag, så nå er jeg dopa på smertestillende for some days. Jeg hadde masse store planer om og få til en videoblogg om hunterne mine, og en sangvideo idag, men siden jeg ser ut som en sammenskviset ape og føler meg som bestemoren til rødhette har jeg spart dere for dette. Har heller lagt masse planer for morgendagen, så hvis jeg ikke er død i ryggen vil disse videoene bli laget. 

Uansett, SÅ HAR VERDENS BESTE FIE BURSDAG I DAG, herlighet endelig har hu blitt en stor pike. Hadde planer om og lage et innlegg, men hun hater oppmerksomhet så har spart henne for all den oppmerksomheten det vil ta xD kan jo heller poste et vakkert bildet av my bff xPP


and this is why i luuvjuuu

hva har dere gjort idag?

ukens spørsmål?

Hei! Tenkte kanskje jeg skulle begynne litt med ukens spørsmål, om dette er noe dere liker. Selvfølgelig vil jeg svare på video, som vil si videoblogg en gang i uken, hvis dette er noe dere ønsker. Derfor trenger jeg å vite hva dere synes om dette, og hvis dere vil er det jo bare å stille spørsmål!!

lurer du på noe? det vil bli laget video hver fredag om dette er noe ønskelig

UKENS BLOGG #2

Da er ukens blogg kåret igjen, og denne gangen ble det Johanne (direkte link). Hun er en 17 år gammel jente som har et utvekslingsår i USA, og skriver da om hennes år som utvekslings student pluss livet i usa. Dette er en av mine favoritt blogger siden det er så sinnsykt spennende og lese fra andres liv når de er på reiser, pluss at jeg har sååå lyst til og ta et utvekslingsår i California, tredje året til videregående. Hvis dere liker å lese om utvekslings studenter sitt liv, er virkelig dette bloggen du burde lese, så awesome. 

leser du bloggen til Johanne? 

søndagsmoro

Hei dere! Nok en søndag hvor jeg ikke gjør stort annet enn og forbrede bloggen litt. Har tenkt til og forhåndspublisere endel innlegg, hvis jeg orker så tar jeg noen antrekksbilder og filmer videoblogger til dere. Kan ikke tro at jeg sier dere, men jeg holder på og redigere en “musikkvideo” til dere, rimelig kleint, men alt for lesere veitdu. Nå har jeg nødt til og redigere videoer, det kommer også en hvordan lage header video idag, faktisk, siden jeg droppet det sist gang. Kanskje det kommer to videoer også. 


in actiooon. 

hva gjør dere idag? 

hvilket antrekk?

Tenkte jeg kunne ha en slik “hvilket antrekk” som de fleste bloggere har, derfor velger jeg tre antrekk hvor du kan velge hvilket du synes er finest. Er dette noe som det blir god respons på, så kan jeg jo forsette. 

hvilket antrekk synes dere er finest?