one year ago – forandring fryder

Hei! Tenkte og prøve på noe nytt, nemlig vise bilder av meg får ca et år siden eller lenger tilbake. Må innrømme at det er veldig veldig kleint og legge ut bildene, for jeg var overhode ikke pen, men det får så være, god jeg har forandret meg. FORANDRING FRYDER ELLER HVA?

ett år siden:

NÅ:

vell, vi kan vell alle inrømme at jeg har forandret meg? hvilket år synes dere jeg var/er penest? 

NY HEADER (igjen)

Hei dere! Jeg hadde jo en avstemning av hvilken header dere synes er finest, de fleste stemte på den siste men jeg følte ikke den passet designet mitt helt. Det var noen av deres om ville at jeg skulle bruke en av de andre også, men jeg falt ikke helt for bildene i headeren. Derfor laget jeg en ny en som jeg har brukt til nå, problemet er det at den ble for kald og det passet ikke helt nå som det er høst følte jeg. Nå har jeg endelig fått laget en header jeg er fornøyd med, denne vil nok bli der en stund, og hvis jeg går lei så bytter jeg bare til en av mine gamle igjen. 

hva synes dere? 🙂 

BIKBOK HAR FÅTT NETTBUTIKK

Er det bare jeg som hopper i taket av glede av denne nyheten? Vet ikke om det er gammelt nytt, men jeg fant det ut idag å herreguuud så glad jeg er. Dere skjønner, bikbok butikken i Larvik er så rotete og den har aldri det nye jeg vil ha, derfor er jo nettbutikken bare helt genial. Jeg kommer helt klart til og kjøpe noe der så fort stipendet kommer, mest sannsynelig. ELSKBART ♥

Visste dere at bikbok har fått nettbutikk? 

blogganbefalig – justu.blogg.no

Hei! lovte jo i et av de forrige innleggene at jeg skulle anbefale en av dere, og den beste bloggeren av de 9 som ble med var JUSTU.blogg.no. Hvis dere vil bli linket så kan dere kommentere under dette innlegget, altså jeg linker 3 stk, som jeg skrev – og gir dere sjangsen til og bli med en gang til eller at noen andre vil. 

Victoria har en kjempe fin blogg, og hun blogger bra, eneste minus er at hun ikke har header, noe jeg føler man må ha for at bloggen skal bli hel. Hun skriver fine innlegg, og de er innholdsrike, men når hun skriver slike tema innlegg hender det til at det blir litt random snakk innimellom. 

TA DERE EN TUR INNOM JUSTU.BLOGG.NO – vil dere bli linket? (kommenter under her)

vil du bli anbefalt/vurdert?

Hei! Tenkte jeg skulle ha en vurderingsrunde hvor du kommenterer i kommentarfeltet her så er du med i trekningen om og finne en vurdering, samt anbefaling. Om det er mange som vil være med så vil også 3 av de beste bli linket i et eget innlegg. BLI MED!!!

VIL DU BLI VURDERT/ANBEFALT og kanskje LINKET? 

lillebrødrene mine covrer til WHISTLE – FLO RIDA (music video)

Idag tidlig bestemte jeg at brødrene mine skulle spille inn en video, og med dems forslag ble det til at de skulle covre til sangen whistle av florida, som er min minste lillebror sin yndlingssang. Må innrømme at jeg faktisk ble ganske fornøyd med videoen, selvom det viser seg at kidsa ikke har noe særlig mimetalent. Om det er stor og fin respons på denne så kommer det selvfølgelig en ny en – hvilken sang skal de covre da? 

HVA SYNES DERE? har ikke jeg bare verdens kuleste og

min skrivebordsbakrunn

Hei! siden de fleste bloggere legger ut bilder av sin skrivebordsbakrunn så kan jo jeg for all del gjøre det samme. Når jeg fikk macen min var en av de første tingene jeg gjorde og lage en kollasj i picasa hvor jeg satt sammen masse bilder, og endel inspirasjonsbilder. Resultatet ble min nåværende bakrunn som består av masse bilder og masse “just girly things” bilder satt sammen, jeg er utrolig fornøyd. Har også laget et iphonedeksel hos caseapp hvor jeg har nesten samme kollasj som deksel, det også er dødsfint. 


legg merke til at midt i er det et bildet av meg og besteveninnen min Anne-Sofie, haha!

hva synes dere? 

søndag


hehehhe trøtte trøtte Tonje. 

Hei dere! GOD SØNDAG, imorgen starter jo høstferien ååå så godt det skal bli med en uke fri. Jeg har ikke lagt noen planer enda, men jeg må jo seff holde meg hjemme med brødrene mine desverre. Idag er ikke planene store, jeg har kanskje en hemlig overraskelse pågang, hvis jeg får med brødrene mine blir dette drit rått. Ha en fin dag, så blogges vi senere 🙂

-Skal dere noe idag? 

say hey yo

Tok noen bilder rett før mami kom hjem istad, dette ble visst header bildene også, siden jeg ikke ble heeelt fornøyd med headerne jeg laget isted. Får se etterhvert om jeg virkelig får tatt noen fine bilder, vet at jeg ihvertfall skal ta bilder av Kristin en gang i sommerferien. Nå skal jeg lage noen headere før jeg skal kose meg med familien ikveld. 

Hva synes dere? hva skal dere ikveld?