vil du bli anbefalt?

Hei! Tenkte jeg kunne ha en anbefalingsrunde igjen, hvor jeg anbefaler 3 blogger. Om du vil bli anbefalt trenger du kun og kommentere dette innlegget, trekker 3 stykker som blir anbefalt i hvert sitt innlegg imorgen ettermiddag. Reiser til skien klokka 10 imorgen for og farge håret, kommer selvfølgelig før og etter bilder, gleder meg skikkelig! KOM IGJEN FOLKENS

vil du bli anbefalt? 

spørsmålsrunde

Hei! Endelig er tiden inne for min første spørsmålsrunde på denne bloggen. Dere kan selvfølgelig spørre om akkurat det dere vil, jeg svarer de fleste spørsmålene, men orker ikke sånne tullegreier. Spørsmålsrunden vil bli svart på video, og mest sannsynelig kanskje på mandag eller tirsdag, spørs om jeg får mange spørsmål eller ikke. Come on people!

STILL SPØRSMÅL!

ny header

Hei! De fleste ville at jeg skulle ha den nye headeren jeg laget, og det ville jeg selv så passet perfekt. Er utrolig fornøyd med den, selvom det ikke er såååå stor forskjell, men bildene er nye og det var kun de jeg ville skifte ut. Jeg trenger og vite hva dere vil jeg skal blogge om, er det noe temablogger, anbefalingsblogger, mer antrekksbilder, videobloogger? hva som helst, bare si hva dere vil jeg skal skrive om!

hva synes du om headeren? hva vil du jeg skal blogge om? 

black outfit

om ca et kvarter kommer pappa og henter meg, før vi drar i begravelse. Det blir trist, og sikkert helt grusomt, men også nydelig. Kjedet jeg bærer idag fikk jeg av onkel Thor og tante Else-Britt i konfirmasjonsgave, det har vært rundt halsen min siden onkel døde. Jeg savner han.

vil du ha gratis header?

Hei! Siden det er så altfor mange som spør om de kan få header, tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om det, nå vil det også bli laget en kategori siden jeg er så lei av og måtte forklare til hver enkelt person. Veldig viktig at du gjør det jeg skriver som punkter under her, det er viktig at dere leser hele innlegget og alle punktene, hvis ikke du gjør det er det ikke sikkert jeg vil lage header til deg.

  1. Send meg en mail på [email protected]
  2. Minimum 3 bilder, som vil si at jeg skal ha hvertfall 3 bilder eller fler
  3. Bildene må være helt uredigerte, store og av god kvalitet
  4. Det skal være skrivd bredde på hvor bred headeren skal være, høyden fikser jeg ettersom hvordan bildene er
  5. Husk bloggnavnet ditt – dette er det mange som glemmer, veldig viktig at dere ikke gjør det.
  6. Du må lage et blogginnlegg hvor du anbefaler min blogg og linker til meg, som takk for at jeg lager gratis header til deg. 


hvilken header?

Hei! fra de antrekksbildene jeg tok idag så prøvde jeg og lage en ny header, og ble fornøyd. Siden jeg liker den jeg har nå ganske godt også så tenkte jeg at dere kunne få bestemme hvilken jeg skal bruke!

GAMMEL:

NY:

hvilken header synes dere er finest? hvilken burde jeg bruke?