syk ja

Hei! Beklager null oppdatering idag, men dagen har gått til litt andre ting. Startet på jobb, men var ikke lenge jeg var der før jeg dro hjem. Dro såogsi rett på legevakta iogmed at jeg har vært så mye dårlig i det siste, så jeg måtte få sjekket hva som er galt med meg. Fikk bekreftet at jeg har nyrebekkenbetennelse og urinveisinfeksjon, så nå holder jeg sengen med 40 i feber og omtrent heteslag. Dagene fremover blir vell og hvile, så skal jeg jobbe fra onsdag og ut hele uken.

Har dere noen gang hatt nyrebekkenbetennelse og urinveisinfeksjon?

anbefaling av blogg

Hei! Nå tenkte jeg og anbefale en blogg for dere, nemlig Helene (suniie). Hun er en jente på 13 år og blogger om oufits, videoblogger og hverdagen hennes. Til og være kun 13 år er hun en kjempe flink blogger, og ikkeminst utrolig pen. Hun er en slik toppblogger aktig jente vil jeg si, siden hun har utseende og hun er flink på bloggen. Hun har også et utrolig fint design, som er veldig ryddig, enkelt og lyst, jeg elsker det. Besøk bloggen hennes, HER.  

Leser dere helene sin blogg? 

litt nytt på bloggen

Holaa! Blir så utrolig deppa når jeg ser det er helt grått, kaldt og det pøser ute. Derfor har jeg en slik “lage design” “sitte på pcen” dag idag. Som dere sikkert har fått med dere så har jeg skiftet header igjen, og byttet side på sidemenyen, altså jeg har satt den fra og være på venstre side til og være på høyere side. Jeg har også byttet shortcut icon, eller favicion(?) som det heter. Nå skal jeg lage et innlegg hvor jeg viser hvordan dere bytter dette, og hvordan vi lager slik header som jeg har nå!


hva synes dere? 

NY HEADER

Hei! hørte rykter om at blogg.no skal være nede fra 00.00 – 01.00, så da får jeg skynde meg og blogge et innlegg nå. Dagen idag har vært kjempekoselig, og samtidig dårlig, det kommer mer oppdatering der imorgen. 

I en lang stund nå har jeg irritert meg over at headeren min er så uklar, så jeg tok meg tid nå til og lage en ny, og laste den opp i høyere kvalitet i et håp om at kvaliteten skal bli bedre. Hva synes dere? på min pc er headeren hvertfall helt klar, så håper jeg den er det hos dere også. Har samtidig forandret litt på den, lagt til noen farger osv, men har jo laget en helt ny header da. 

GAMLE:

NYE:

 Er headeren uklar hos dere nå? Hva synes dere? Jeg elsker den helt klart!

INNLEGGET SKULLE VÆRT POSTET IGÅR KVELD

Lola Po

Lola var verdens fineste og beste pusunge, er det enda men ikke i mitt hus. Tiden var nå inne for at hun skulle få et nytt hjem, og reiste fra meg for knappe 15 minutter siden. Vil savne deg beste ♥