converse

Samtidig som jeg bestilte Nike skoene, så bestilte jeg også et par med nye converse. Jeg har lenge ønsket meg et par svarte, men så har jeg alltid endt opp med hvite fordi de er mer casual. Nå som jeg starter på skolen følte jeg at disse var nødvendig å være i min hverdag, så jeg tok steget et skritt lenger og kjøpte med meg disse. Nå gleder jeg meg masse til å bruke de, de er jo så fine!! 

Hvilke farge er deres favoritt på converse? 

5 kommentarer
  1. Favorittene mine er blå, vinrøde og hvite 🙂 Jeg tenker litt på å kjøpe Samsung NX mini som du kjøpte og lurer på om du er fornøyd med det og anbefaler det videre og hvordan det er på bilder og videoer 🙂

  2. Har alltid villet kjøpt svarte men har endt opp med hvite og vinrøde men skal invistere i et par svarte nå når jeg drar til tyskland, om de selger der da selvfølgelig:)

  3. Ida Tonning: Hei Ida! Jeg anbefaler Samsung NX mini veldig fordi jeg er ekstremt fornøyd med kvalitetslevering både på bilder, og videoer. Bruker du det riktig er det i utgangspunktet like bra som et dyrt speilrefleks, om ikke bedre! Jeg vurderte lenge å kjøpe canon gx7, men samsung sitt er like så bra 🙂 Jeg bruker det jo mest til videoer, men er storfornøyd!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg