et lite avbrekk

Heihei! Åååh, endelig kan jeg ta meg litt fri. I hele dag har jeg sittet med snuta ned i teoriboka og lest og lest, for å så ta prøve etter prøve på teoritentamen. Det skal jaggu ikke være lett å bestå teoriprøven, og jeg vil ikke ta den før jeg virkeig føler meg klar. Forhåpentligvis har jeg billappen om noen måneder også, slik at jeg kan begynne voksenlivet for fullt, haha. 10 minutters pause blir desverre fort til en time når man glemmer seg, så jeg har rukket å filme en video, ta litt bilder og gråte over noen fantastiske fine antrekk rundt på diverse nettbutikker, men nei Tonje, ikke noe mer shopping på deg før om noen måneder. Nå tenkte jeg å lage litt middag før jeg går tilbake til øvingen, wish me luck ♥

hva gjør dere disse dagene? 

9 kommentarer
  1. Heisann Tonje,
   Jeg har tatt i bruk ditt gratis design #4 men får ikke det til å fungere på mobil? Er det noe som evnt kunne blitt gjort med det eller har du noen tips? Du er utrolig flink med design forresten, så tusen takk!! Hadde satt pris på om du svarte på min blogg sånn jeg fikk det opp 😀

  2. Hei! Jeg ville bare si at jeg syns du har en arrogant holdning til leserne dine. Jeg har lest gjennom flere av kommentarfeltene, og du svarer aldri (hvertfall veldig sjelden!) på det leserne dine spør deg om! Spesielt..

  3. Så fin blogg du har! 🙂
   Jeg sleit skikkelig selv med teoriprøven, og bestod ikke på første forsøk, men fikk lappen i Februar, og er så glad for at jeg klarte det. Det var virkelig en drøm å kunne klare en så stor ting. Håper du klarer det også, og det gjør du nok! Ta deg tid, hold fokus og vær sikker på deg selv, så går det veldig fint.
   Håper du tar en titt innom min blogg, har nettopp begynt å blogge igjen, og liker lesere og kommentarer! Ha en fin dag.

  4. Marita: Heisann! For en gangs skyld skal jeg vell svare da, selvom du helt sikkert ikke leser denne kommentaren. Det er bra du kommer med tilbakemelding, alle har hver sin egen, og selvfølgelig er det riktig at du skal ha din. Når sant skal sies, så er det helt valgfritt å lese en blogg, så om du mener jeg har en arrogant holdning til mine leseren, så finnes det et kryss du kan trykke på for å ikke lese mine innlegg. Jeg svarer såogsi aldri på kommentarer inne på bloggen nei, men jeg legger igjen en kommentar på de fleste blogger 🙂 Så før du skriver at jeg aldri svarer, bør du dobbeltsjekke. Det er snodig at det bestandig er denne “Marita” som har noe negativt å si til meg, hmm..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg