Favoritter på YouTube

Hei igjen alle sammen! 

Fortsatt Frida som blogger 🙂 Har ikke fått blogget før nå fordi jeg har vært borte i hele dag og ikke har hatt tid til å blogget. Dro på stranda i dag og glemte selvfølgelig kameraet, så det blir desverre ingen bilder fra det, men jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favoritter på YouTube!

Macbarbie07Bethany Mota er ei supersøt jente som har forskjellige videoer på youtube som er utroolig inspirerende og morsomme! Anbefaler dere alle til å stikke innom å se på noen av videoene hennes. Hun legger ut all slags videoer innen klær, hår, mote, sminke osv. som i tillegg er supermorsomme!

Laurenbeautyy – Lauren Curtis legger ofte ut videoer og er utrolig flink innen sminke og klær. Hun har forskjellige videoer innen noe av det samme som Bethany, men Lauren har flere sminkevideoer og “Look alike” videoer i forhold til Bethany.  

Michelle PhanEr det en youtuber jeg virkelig ELSKER, er det Michelle. Hun er så inspirerende, positiv og kan så og si alt innen sminke. Hun har blant annet flere “Make-up tutorials” og videoer der hun gir tips om masse innen sminke. Hvis dere ikke har sett noen av videoene hennes før, anbefaler jeg dere på det sterkeste å gjøre det!

CutepolishDenne kanalen på youtube legger ut suuperfine videoer der de viser “Nailart” og hvordan man kan lakke neglene til forskjellige ting man skal på som ball, bursdager, fester osv..

Noen av disse du har sett før? 

4 kommentarer
  1. nei :/ men hvis du ikke har sett henne før, så anbefaler jeg virkelig Bubz, elsker videoene hennes! hun driver med både sminke og negler, samtidig som hun har mange hverdagsvideoer og “tips” til forskjellige ting 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg