new iphone case – lets fly away

På torsdag fikk jeg dette nydelige dekselet fra NFOTO (direktelink), og jeg kan ikke annet enn og si at jeg virkelig elsker det.  Jeg har lenge vært i samarbeid med Nfoto, både på denne bloggen og min forrige blogg å jeg er helt klart så fornøyd med samarbeidet vårt. Jeg har tidligere fått et iPhone-deksel, og 10(!!) fotokort med bilder av meg og shampoo (min gamle hund). Dekselet kom kun etter 2 dager, og det er veldig god leveringstid. Dekselet er også dødsfint, av veldig bra kvalitet og så deilig. 

De selger deksel til iPhone 4/4s, iPhone 5, samsung galaxy 2 og 3, HTC, Ipad, også selger de sånne ?skinns?, eller sånne klistremerker du klisterer på i stedet for deksel, og sånn ?mappe? du kan ha telefonen i. 

I tillegg til produktet jeg har testet tilbyr Nfoto ulike typer konfirmasjonskort, takkekort, fotokort og bryllupskort til rimelige priser. De har faktisk også masse forskjellige fotogaver som drikkeflasker, matbokser, tskjorter, kjøleskap magneter, nøkkelkniper, kortholdere og et drøss av andre ting som er så søte. Det er helt klart at jeg kommer til og bestille noe derifra om ikke så lenge, har falt helt i forelskelse i noen av tingene.

 

Hvis dere likte iphone dekselet mitt så kan dere jo ta turen innom Nfoto, og se litt selv. De har utrolig mye fint, så jeg garanterer at dere vil like dere!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg