svar på ofte stillte spørsmål

Hei! Det er så utrolig mange som stiller de samme spørsmålene, og istedet for og svare på hver og en hundre ganger tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om dem. Om det er noe mer dere lurer på bortsett fra det i innlegget er det bare og spørre. 

Hvilket program bruker du til og redigere headerne dine i? Jeg bruker photoshop cs5 som er et adobe program, som koster penger. Ellers redigerer jeg bildene mine i iPhoto og diverse sider på internett som jeg føler for og prøve ut. 

Hvordan redigerer du og lager headerne dine? Det blir jo egentlig litt vanskelig og svare på i et innlegg, men jeg bare klipper bildene sammen i en layer, også lager en annen layer med striper som jeg senere gjør om til pattern. Sååå vanskelig og forklare, men kan prøve og få til en ny video, siden den andre jeg spillte inn ikke funket. Redigeringen gjør jeg bare ved og sette på litt lysere kurver, gjør bildet mer vintage, og kanskje litt svart/hvitt metning. 

Hvilke blogger leser du? Jeg leser ganske mange av venne mine, eller de jeg er venn med på blogg.no sine blogger. De faste jeg leser er vell l0ve, auroramohn, betinabf, whoot, annais, sandramk, tsch og ingen fler jeg kommer på i farta, men som jeg kommer på med engang dette innlegget er postet. 

noe mer dere lurer på?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg