Heaven Cover - In honor of Caleb Logan Bratayley

Heisann! For dere som ikke vet hvem Caleb er, så er han sønnen til hun som driver youtubekanalen Bratayley. Desverre døde han første oktober, så til ære for han covret jeg sangen Heaven idag. Det å dø 13 år gammel er ikke noe en eneste sjel fortjener, jeg er så lei meg. Gjerne del denne videoen, slik at familien har mulighet til å se den. De finnes på facebook, twitter og instagram under navnet "bratayley", dere ser hvem som er hvem der. ♥

SATT PÅ VENT - portrett intervju av Julie Verdu

Jeg kan stolt dele denne med dere, en video min kjære veninne Julie har laget om meg. Tuusen takk, for at jeg gang på gang blir vist at så lite betyr så mye, og at livet er verdt den minste kamp. ♥

tips mot depresjon

Jeg håper dette kan hjelpe noen, gjerne gi tilbakemelding ♥

Stay - Cover

ukm (video)

Heisann! På fredag deltok jeg på UKM her på Tynset, og jeg er så stolt av meg selv. For et par måneder siden ville ikke dette vært en tanke, ikke et eneste alternativ, for angsten har herjet fælt i det siste. Men nå slo jeg jaggu til, og det var så gøy. Jeg sang mens jeg hadde et liveband spillende bak meg, og jeg er super fornøyd med resultatet ♥ Karianne filmet meg, så jeg legger til videoen under her. Håper dere liker den!! 

#NEITILMOBBING

Norske Youtubere har en kampanje nå som heter #NEILTILMOBBING. Vis at du også står imot mobbing, bruk hashtaggen - spre budskapet.

videoblogg - 10 ting jeg liker med vinteren

hva liker dere med vinteren? 

Breathe Me (sangvideo)

Heisann! På tirsdag la jeg ut ny sangvideo på youtube, og denne gangen covret jeg Breathe Me som er sunget og laget av Sia. Dette er en av mine all time favoritt sanger, fordi den passer til så mange situasjoner. Jeg kan føle meg igjen i så mye av det hun synger, og det er nok det som gjør sangen så spesiell for meg. Hvertfall, jeg håper dere liker min versjon av sangen, og videoen ♥ Gjerne lik, del og vis videoen videre! 

hva synes dere? 

what I got for christmas

videoblogg - hvem er jeg?

håper dere liker videoen!

(videoblogg) - Outfit Ideas For Fall

videoblogg - bestfriend challenge

også må jeg si tusen takk til min fine besteveninne, Thea (link til bloggen hennes), du er flotters (OG GRATULERER MED DAGEN SOM  VAR HEHHEHEH)

videoblogg - back to school outfit ideas

 

hva synes dere? 

videoblogg - nytt rom

 

hva synes dere? 

videoblogg - inside you (original song)

videoblogg - 17.mai hårfrisyre

- hva synes dere? 

sangvideo - free as the bird

hva synes dere? 

sminkevideo av armyboy94

lillebroren til kjæresten til siri er hjemme på perm fra militæret, så han tok en yolo og laget sminkevideo til bloggen, kos dere :-)

sangvideo - conrete angel

video: roomdetails

hva synes dere? 

sangvideo - pain

videoblogg - innkjøp fra romjulen

hva synes dere? 

sangvideo - concrete angel

hva synes dere? 

videoblogg - the christmas tag

hva synes dere?

videoblogg - vinneren av konkurransen

videoblogg - agility med tristano

hva synes dere? 

videoblogg - whats on my iPhone

hva synes dere?

happy birthday, fie

Hei! på torsdag hadde fie bursdag, og i den anledning laget jeg en videoblogg til hu. Alle jentene som ønsker henne gratulerer med dagen er norske directioners og noen youtubejenter jeg kjenner. Hun ble velidig glad, heldigvis haha!

sangvideo - beneath your beautiful

hva synes dere? 

videoblogg - innkjøp sverige

hva synes dere om innkjøpet mitt?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
hits