jul i heimenNå er det så lenge siden sist jeg lot fingrene rase over tastaturet, men dere skal vite at jeg har klikket meg innpå her hver eneste dag, jeg har bare manglet det siste dyttet til å få kommet igang igjen. Jeg skal sette meg ned å skrive et ordentlig innlegg til dere snart, men først vil jeg bare få vise dere litt fine julebilder. Igår satte jeg opp juletreet vårt (vi har falskt), og pyntet det med mange fine kuler og litt glitter. Dette er også første året vi har julestjerne uten lys, men jeg synes ikke det ser så ille ut uansett! 

♥ Har dere pyntet til jul? 

skoleklar

Heisann! Helgen ble litt annerledes enn først tenkt hos meg, igår som skulle være en rolig dag med mams og bakt potet ble istedet for en litt stressende dag som endte med tidenes koseligste bursdag hos Iselin. Hun fyllte nitten for en stund tilbake og har planlagt denne bursdagen i ukesvis, så det var så koselig å få tilbringe tiden sammen med henne og mange nye venner på min front! Idag derimot kommer straks Sainabou, jeg har lovet henne en photoshoot i ukesvis, og idag er dagen den skal skje. Med så mye inspirasjon og tanker ang fotograferinger er det nesten bare å sette igang. Bildene blir selvfølgelig delt her litt senere idag! Jeg må løpe nå, men vi snakkes senere, ha en fin dag ♥hva skal dere idag? 

taco-date

Heisann! Jeg startet helgen igår med å ha en liten photoshoot av Elise, siden hun spurte så veldig pent om jeg ville ta et par dansebilder av henne. Lyset var perfekt der vi tok bilder, så jeg sier meg godt fornøyd med resultatet - og gleder meg til å vise en smakebit av resultatet i neste innlegg. Etter at vi gikk til hvert vårt, dro jeg en tur til butikken hvor jeg møtte Thea. Det er uker siden vi var sammen ordentlig sist, så jeg inviterte hun på en liten tacodate hjemme hos meg sammen med mams. Vi koste oss hvertfall enormt, før jeg lot henne gå videre til neste fest, haha. Nå skal jeg starte denne dagen, så vi snakkes litt senere idag, ha en fin lørdag ♥

 hvordan startet deres helg? 

all those stripes

Heisann! I hele går filmet jeg en høst lookbook med Siri som filmhjelp, så jeg fortsatte hele kvelden å redigere den ferdig. Nå er den heldigvis klar til å publiseres, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal laste den opp til torsdag, eller om en uke igjen, men det får vi se på. Når dette innlegget publiseres er jeg et sted i Skien og glattkjører, jeg har gruet meg til dette så sykt lenge - men krysser alle fingre og ber en liten fin bønn om at jeg koser meg gløgg, og at det er litt morsommere enn det jeg trodde, haha. Jeg håper alle har en fin tirsdag, også snakkes vi senere ♥

har dere hatt glattkjøring? 

instagram kjendis

Heisann! Nå er det mange spennende ting som skjer her fortiden, her om dagen laget jeg egen instagram konto til Tristano (hunden min, for de som er nye lesere). Jeg har lenge vurdert det, da folk som regel elsker å se bilder av han - og jeg skal ikke nekte på at han er en liten sjarmør. Han har allerede over 80 følgere, og til at jeg laget den for 48 timer siden, er jo det bra. Om du vil følge Tristano på instagram, så heter han TRISTANOTHEDOG ♥


har dyret deres instagram? 

høstferie

Heisann! Ferien min startet igår etter tidenes samfunnsfags fremføring om høyre. Jeg var i mitt glade hjørne etter at karakteren ble publisert og laget derfor pizza til hele familien når vi kom hjem. Det er sjeldent jeg ser på tv disse dager, men på fredager er jeg klistret som et lite barn foran tvskjermen når senkveld og norske talenter vises. I tillegg har jeg fått mamma hektet på make it or break it, så nå maser hun konstant om at vi må se episode etter episode. Litt deilig at jeg endelig kan dele favorittserien min med noen, selvom jeg har sett den 5 ganger og mamma er på sin første gang nå haha. 

Idag skjer det ikke så mye derimot, vi har vært ute å handlet litt, og jeg var en tur hos mormor og bestefar istad for å lese avisa. For de som får østlandsposten, eller har op+ på nettet, vil jeg anbefale dere å sjekke det ut, for jeg er blitt intervjuet om nettmobbing, generasjon perfeksjon og sosiale medier! Veldig moro og få dele egne opplevelser og efaringer, selvom det til tider også er litt skummelt! hva skal dere i helgen? 

sushi-date

Heisann! Jeg kan ikke huske sist jeg lot fingrene rase over tastaturen under et nytt blogginnlegg, så det begynner jo å bli en stund siden sist jeg sjekket innom her. Som de fleste andre skoler hadde jeg min første skoledag på mandag, og når klokken passerte helg på fredag var jeg passe sliten. Uansett er det utrolig deilig å endelig være igang igjen, litt ordentlig rutiner, og gjensynsglede med lærere og elever. Nå som skolen også har startet får jeg se mine fine besteveninner hver dag, og det er så sinnsykt fantastisk. Elise kom til meg igår, hvor vi tok litt nye bilder og hadde en aldri så liten sushidate på en gressplen i stavern city. Igår satte jeg også bokbind på alle bøkene mine, så jeg er klar for resten av skoleåret. Denne helgen er fyllt med masse planer, men jeg er usikker på om hvor mye kameraet får vært med - og i den anledning passet jeg ekstra godt på å få litt hverdagsbilder igår. hvordan har deres første skoledager vært? 

mandagsplan

Heisann! Idag går vi inn i siste uken av juli, og kan noen egentlig fortelle meg hvor den har blitt av? Jeg skal ihvertfall nyte siste uken med fullbookede planer. Dagen min startet veldig tidlig, da jeg valgte å ta ukes handelen idag. Litt senere idag kommer Elise en tur til meg, vi har ikke sett hverandre på evigheter, så det skal godt å få litt bestevenn tid med henne. Ikveld derimot kommer Julie, som skal overnatte, så mandagen min er litt travel, men den blir nok også innmari koselig. Vi skal ihvertfall kose oss med masse godt, og taco - også må dere og kose dere ♥ Etterpå tenkte jeg å skrive litt for dere om caseapp, samtidig vise noen bilder jeg gleder meg skikkelig til å vise! Er ikke snakk om at jeg har spart på kreativiteten her hvertfall, hihi. hva skal dere idag? 

den hemmelige hagenJeg har helt dilla!! Fra jeg kjøpte denne til nå har folk kun funnet meg med annsiktet nedtrykt i boken og dypt konsentrert - det innebærer også at jeg sjeldent får med meg hva andre sier, og som regel ikke svarer når dem spør, for tegnes det, så tegnes det, og da skal jeg ikke forstyrres haha. For de som lurer så kjøpte jeg boken min og alle fargene / tusjene på ark her i Larvik. Fargene har jeg allerede gått lei av, så idag skal jeg kjøpe inn litt mer utvalg så jeg kan forsette å fargelegge. Det som er så bra med dette er at det for det første ikke er mulig å gjøre feil, her kan man la kreativiteten gå som den vil. I tillegg er det så bra tankedistrahering for de som trenger det (som i utgangspunktet var derfor jeg kjøpte den), for jeg blir så konsentrert at jeg glemmer å tenke på andre ting! Thumbs up for dama som skapte lykke i form av en fargeleggingsbok ♥

har jeg blitt syk?

Heihei! Dere vil aldri tro hva jeg gikk med på igår, faktisk så må jeg ha blitt syk - for jeg sa ja til å være med å trene på spenst. Mormor og Bestefar har mast på meg nå altfor lenge om at "jeg bare må være med å se hvor bra det er", så igår klarte jeg ikke lenger motstå. Det er jo ingen hemlighet at jeg er veldig glad i å trene, men så har jeg alle mulighetene til å trene hjemme, så da ser jeg ikke helt nødvendighetene med et studio. Vell, nå forstår jeg dem da, for jeg får trent så innmari mye forskjellig på en gang! Det skal nå heller ikke legges skjul på at det var den tyngste halvannen timen i mitt liv, haha. 

Jeg så på det som mitt livs mulighet til å avslutte den harde treningsøkten med overdose på jordbær & loff, før jeg spiste melkesjokolade som forresten aldri har smakt bedre. GO CANDY. Mamma tvang meg også til å øve på teoriprøven igår, så endelig har jeg fått somlet meg til å kjøpe et nytt ukespass, så nå dere, nå blir det snart litt fart i sakene her. Senere idag tenkte jeg å vise dere litt av boken jeg så fælt retter snuta mot fortiden, jeg tegner kanskje sånn fire-seks timer om dagen, og det er vell litt i overkant mye om jeg tenker meg om. Vi snakkes ♥hvordan var gårsdagen deres? 

skrivesperre

Heisann, og god tirsdag! Jeg har desverre pådratt meg en aldri så liten skrivesperre uten at jeg egentlig helt er klar over hvordan, men jeg tror det har noe med å gjøre at jeg er helt obsessed med fargeleggingsboken "den hemmelige hagen" jeg kjøpte for noen dager siden. Herlighet for en avhengighetsskapende bok, for jeg har ikke gjort annet enn å tegne i den, men så er det også veldig god terapi for sjela når andre tanker herjer fælt, så jeg anbefaler den virkelig. De siste dagene har vært utrolig fine, på lørdag var jeg så heldig å få fotografere i et bryllup, mens på søndag øvelseskjørte jeg en del. Igår derimot startet jeg dagen med å farge håret til tante Lillil, mens jeg avsluttet den i bursdagsselskap for bestemor som fyllte år, for å så øvelseskjøre hjem igjen (har blitt helt rååå på å kjøre asså).

Idag startet jeg dagen til sol og varme, så jeg dro med meg siri en tur på nordbyen, mens når vi dro der ifra pøset det ned og lynte/tordnet i et sett, harru sett et slikt værskille haha. Jeg fikk nettop en melding ifra posten om at pakken min var kommet, så nå venter jeg bare på at mams skal komme hjem så vi kan dra å hente den, jeg gleder meg iiiik.♥︎har dere hatt noen fine dager? 

mitt spennende liv

Heisann! Ååå det kjennes godt på kroppen når fingrene ikke har fått skrevet her på bloggen på en stund, de kribler. Måtte gud vite hvor jeg har vært av i det siste, eller hvorfor ikke bloggen er blitt oppdatert - for jeg er sannelig ikke sikker selv. Siden bloggen har støvet ned i det siste tenkte jeg greit å oppsumere litt kort fra hvertfall de to siste dagene. Igår fikk Tristano sommerklippen sin, og er nå blitt en nydelig liten "valp" (men han blir jo tross alt 6 år til høsten), ooooog gjett hva, jeg var ute å øvelseskjørte! Det skulle du aldri tro nei. Lurer du på hvem hun som kvelte bilen 6 ganger i rundkjøringa ved Bølgen var? Yep, det var meg haha. Vi kom oss omsidig hjem igjen hele, uten riper på bilen - og mamma trosset angsten sin mot å sitte på med andre, for å jadda, øvelseskjøre med meg, og vell, nå må jeg finne noen andre å kjøre med, for hun streika. (er jeg så dårlig da?). 

Idag derimot våknet jeg litt tung i hodet, så anledninge kunne ikke være mer perfekt for å by seg selv på lunsj hos mormor & bestefar. Spørsmålet om hva som skulle serveres er åpenbart for oss, for siden jeg har vært liten har det vært jordær og loff hver dag i sommerferien, og idag var inget unntak. Jeg ble også med de en tur til byen, så vi fikk catchet opp i det som var tapt siden jeg ikke har snakket med dem siden før jeg reiste til trondheim. Ikveld er jeg ikke helt sikker på hva planene blir, nå er hvertfall Karoline på vei til meg, for hun og Iselin inviterte meg på isdate igår. MCFLURRY HER KOMMER JEG!! Nå skal jeg ta meg selv i nakkeskinnet og bli flinkere her på bloggen, vi snakkes ♥︎

Det ække lett å være norsk i Danmark

Heisann! For en fin dag det har vært. Jeg dro Thea opp av sengen rett før åtte, og dermed var vi allerede avgårde til kjøpesenteret før klokken var ti. I det vi ankom senteret var de iferd med å åpne, så det var ikke så gæli å være nesten alene der. Men jeg skal si dere, at det er jaggu ikke lett å være norsk i Danmark, for jeg skjønner ikke en eneste ting av hva de sier. Det er godt jeg har Thea, som er halvt dansk, så hun kan oversette (og snakke) for meg, haha. Etter noen timer på senteret og i byen kjøpte vi oss en milkshake smoothie og tok turen hjemover for et par timer hvile på øyelokket. Vell, Thea var stuck i prison break mens jeg benyttet sjangsen til litt helligtid. Rett før klokken 23.00 idag gikk vi en liten kveldstur med hvert vårt kamera i hånden, og det var såå koselig. Det finnes ingen bedre tid på døgnet enn skikkelig bestevenn tid!! Imorgen er siste dagen vår her, båten går hjem klokken ti på kvelden, så vi er i norge rundt to på natta. Nå skal vi hvertfall sove, også blogges vi ♥︎

 har dere hatt en fin dag? 

danmark

Heisann! Nå sitter jeg godt plantet i en sofa i danmark, etter mange timer på båten og etter en lang dag med tog igår. Jeg er her med Thea sin familie ( og Thea da forsåvidt ), så vi skal nok ha det sykt bra de to dagene vi tilbringer her nede. Thea og jeg har ikke sett hverandre på fem uker, så det var så deilig å endelig få ha litt skikkelig bestevenn tid igjen, erre rart jeg elsker a sier jeg bare. Idag har vi vært på diverse butikker, blant annet kjøpt bestevennsmykke (med hest på), en hestenøkkelring og humørfargering. Vi kjøpte også såpbobler for litt inspo bilder til blogg og youtube, men idag blåser det så veldig, så det får nok ventes med til imorgen. Nå er det litt avslappningstid her før middag, så vi får snakkes ikveld eller imorgen ♥︎ hva har dere gjort idag? 

nordic sommertreff

Heihei! Igår var det duket for sommertreff med alle i Nordic Screens, og det var så utrolig moro. Vi koste oss så vanvittig, og jeg ble kjent med så mange flinke youtubere jeg har gledet meg til å bli kjent med. Og ja, dette inkluderer, at jeg, Tonje Mågerø Thorsen, endelig har fått møte min kjære Alexander Rybak igjen. Så må dere tenke dere mitt smil rundt om i oslo hele dagen igår, jeg er i ekstase enda jeg. Dagen er godt oppsumert i bilder fra iphonen, så jeg vil legge til noen av de under. Vi hadde en fotograf med oss hele dagen igår, så når de bildene blir lagt ut, kanskje jeg kan legge ut noen av dem også. Ihvertfall, så vil jeg takke alle i nordic screens for en sykt bra dag, og det bør absolutt gjentaes ♥
et lite avbrekk

Heihei! Åååh, endelig kan jeg ta meg litt fri. I hele dag har jeg sittet med snuta ned i teoriboka og lest og lest, for å så ta prøve etter prøve på teoritentamen. Det skal jaggu ikke være lett å bestå teoriprøven, og jeg vil ikke ta den før jeg virkeig føler meg klar. Forhåpentligvis har jeg billappen om noen måneder også, slik at jeg kan begynne voksenlivet for fullt, haha. 10 minutters pause blir desverre fort til en time når man glemmer seg, så jeg har rukket å filme en video, ta litt bilder og gråte over noen fantastiske fine antrekk rundt på diverse nettbutikker, men nei Tonje, ikke noe mer shopping på deg før om noen måneder. Nå tenkte jeg å lage litt middag før jeg går tilbake til øvingen, wish me luck ♥

hva gjør dere disse dagene? 

ulykkesfugl

Heisann! Jeg hadde planlagt så mye for dagen igår, men de ble brått endret når Thea på gråten sendte meg melding og sa hun ikke kom seg til legevakta alene. Ikke visste jeg hva som hadde skjedd, men jeg kastet på meg klær og syklet ned til henne. Det viste seg at kvelden før på fylla ikke endte slik som planlagt, hun hadde klart å skape et historisk minne folk sent vil glemme, hun tryna og som hun så fint beskriver det "jeg hørte det knakk i beinet". Så det jeg planla skulle bli en produktiv og koselig alene fredag, endte med en hel dag venting på legevakta. De var ganske raske i Larvik, men da hun tok røngten og legen sa "hun må til tønsberg siden hun har brudd" ble dagen våres brått lengere. Venting i tønsberg er derimot et kapittel for seg selv, de er sååå treige. En sliten Tonje og en sliten Thea er to slitne mennesker du ikke vil omgås med. Kort oppsumert bestod dagen av 60% venting og klaging og 40% glede, latter og en sabla bra instagram feed. Privatbrukeren min på insta fikk seg en god omgang igår, men oh lord så morsomt det var. Vi rakk heldigvis hjem til the voice, og jeg fikk spist etterlengtet mat. Thea ble kjørt lykkelig ulykkelig hjem med et gipset bein fra tå til kne, som skal være der i <3fem<3 uker. 

Idag derimot hadde jeg over middels dårlig samvittighet for at hun lå hjelpesløst hjemme i senga omtrent, så etter et raseriutbrudd hjemme fordi jeg ikke fant veska mi, kjørte mamma meg ned til sushisjappa før vi hadde en aldri så sliten sushidate i senga hennes. Det resulterte også i at jeg trillet henne i rullestol og pøs regnvær ned på butikken for å kjøpe pepsi max. Alt for jenta mi. Før jeg dro derifra idag fikk jeg også være den første til å skrive på gipsen hennes, selvom hun bare skal ha denne stakkarsen i en uke før hun får en ny en. Teksten på gipsen beskriver seg selv ganske godt, for en snill venn jeg er. 
hvordan har deres to siste dager vært? 

det er helt overveldene

Heisann! Nå begynner det å bli et par uker siden jeg sist klikket meg inn her på bloggno, og det var ikke helt etter min plan desverre. Jeg fikk en slags angst mot å logge inn på bloggen, bare for å lese tilogmed. Men nå må jeg få si takk. Jeg fikk så enormt stor respons på innlegget mitt, og jeg er så takknemlig. Igår var jeg også på TV2 i samarbeid med youtube og nordic screens, og det var så moro! Som mange har lest ellers, er jeg og kusinen min videre til finalen i UKM og det er sååå gøy!!!! Nå tar det av for meg, dette kan ikke bli bedre. 

Idag mottok jeg en pakke i posten fra en nabo av meg, hvem hun er det vet jeg ikke - men hun hadde vært innom bloggen min etter hun så meg på tv, og til deg hvis du leser dette: Tusen takk for et kjempe koselig brev, og en dusjsåpe som lukter himmelsk!! Jeg gleder meg til å trene, så jeg kan ta meg en dusj etterpå :-) Om du skulle se meg i gata, stopp meg gjerne, så jeg kan takke deg - du er så snill!

Nå skal jeg snart ta på meg litt treningstøy og teste noen nye øvelser, jeg mottok en pakke fra XXL istad, så nå skal jeg kose meg. Ikveld blir det the voice, og jeg som sikkert er fan 1 av det programmet, gleder meg villt like mye hver uke, haha. Vi snakkes ♥Hva har dere gjort i det siste? 

mølen

Heihei! Idag startet dagen tidlig hos meg, jeg var allerede ute av sengen halv åtte i morges. Mamma ble med meg på sykehuset hvor jeg skulle til en nesespesialist for å sjekke nesen. Resultatene var at jeg har fått skeiv nesevegg, men ikke noe som må endres opp i med det første, eller ganske noen sinne, og takk gud for det. Nå må jeg bare knaske paracetter og ta det rolig, så blir jeg snart bra igjen. Når jeg kom hjem var jeg like raskt ute av døren for å dra på mølen med Siri, men det var så dårlig vær og blåste så vanvittig så turen ble kort. Et par bilder fikk jeg allikevell knipset, Tristano er så heldig og fikk ny sele idag, så han måtte jo teste ut den. 

har dere vært på mølen før? 

sommervær

Heisann! For en fantastisk fin mandag jeg våknet til, gradestokken viser 18,6 i skyggen og solen stråler på sitt høyeste. Nå ber jeg til enhver gud i dette univers om at denne varmen ikke forsvinnner, for fytti så innmari deilig. Jeg var litt treig til å komme meg ut av sengen idag, men nå er jeg heldigvis godt igang med dagens planer. Om få strakser skal jeg ut å filme til en musikkvideo som kommer imorgen (hint; synger The A Team), også skal jeg sette meg ned å jobbe litt med blogg og youtube. Dagens arbeid skal forøvring foregå ute i solen, og helst i en bikini haha. 

Nå skal jeg drikke ferdig pepsi max'en min før jeg sminker meg litt mere og drar ut, ha en fin dag alle ♥ Hva skal dere idag? 

ukes update

Heisann! Huff, nå er det blitt altfor lenge siden igjen, og jeg er faktisk ikke helt sikker på hvorfor. På en side har jeg vært forferdelig opptatt, men på en annen side har jeg ikke gjort en verdens ting. Sett bort ifra at jeg trener mye, har jeg ikke løpt siden mandag - og en gyldig grunn på hvorfor er at jeg har fått forhest igen, og har vært forferdelig støl etter min første ridetime på altfor lenge. Dagene blir nå tilbrakt mye i stallen, og jeg er stort sett med kusinen min Siri ellers også, så ja bloggen blir litt nedprioritert. Imorgen reiser Thea og jeg til Sverige sammen, så kameraet er med. Thea var også med i stallen igår for å ta noen bilder, så jeg får de imorgen og da vil bloggen bli oppdatert også. Ellers har jeg hatt en fin uke, og håper dere også har hatt det passe trivelig ♥hvordan har deres uke vært? 

sunday fun day

Heisann! Idag våknet jeg grufullt tidlig helt av meg selv, den ene dagen jeg faktisk lot være å sette ringeklokken på 08.30, hvor typisk er ikke det? Øynene spratt opp som om jeg hadde sovet i minst 24 timer, og jeg kunne hvertfall bare glemme å legge meg igjen. De siste dagene har jeg blitt helt hekta på serien under the dome, så jeg bruker et par-tre timer på å se noen episoder der hver dag, før jeg starter dagen med de andre viktige gjøremålene. Dette er jo også siste dag i helgen, så serien får ta en pause frem til alle planene mine for uken er omme. 

Imorgen skal jeg en tur i stallen, og filme et par videoer, så jeg kan ta med kameraet litt rundt. Nå skal jeg lage meg en kopp kakao før jeg spiser litt mat igjen, for idag er det ikke trening før nærmere halv syv. Vi blogges senere, ha en finfin dag ♥
har tidenes dårligste hårdag og annsiktsdag idag, men hey hva gjør man ikke for bloggen a gitt

treningsmotivasjons tips

Heisann! Jeg vet mange av dere ønsker å trene, men mangler drøssevis av motivasjon - så derfor tenkte jeg å dele med dere hva som gir meg treningsmotivasjon, og hva dere kan gjøre for å øke motivasjonen. 

Finn musikk som passer din trening - Jeg liker å høre på musikk mens jeg løper, eller gjør styrke - fordi det blir lettere å trene til rytmen, og det gir en boost når det kommer en sang med mye trykk som gjør at du får lyst til å gutse på litt ekstra. 

Riktige sko - Dette gir hvertfall meg mye glede, og lyst til å løpe en ekstra tur. Riktige sko som er behagelige å løpe på, ikke minst er det et stort pluss om de er fine å se på med øyet. For tiden bruker jeg Nike Pegasus tror jeg, og jeg virkelig elsker dem. 

Nye treningsklær - Fargerike treningsklær som sitter bra er viktig, dette blir litt som skoene, du får bare lyst til å trene fordi du vil bruke klærne. Jeg har masse nye klær jeg ikke kan vente med å bruke, derfor kan jeg heller nesten ikke vente med å trene. Det er også et stort pluss om klærne inneholder mange forskjellige farger.

Inspirasjonsbilder - Det er så innmari viktig hvis du har dårlig motivasjon. Finn bilder som inspirerer deg, om det er matbilder, kroppsbilder osv osv. Jeg elsker å sitte til langt på natt å finne kule bilder på we heart it! Det er min all time boost. 

Masse frukt, og god mat - Mitt forhold til mat er jo noe anstrengt, men jeg kan love deg at jeg går til innkjøp av så ufattelig mye frukt, grønnsaker og annen digg mat jeg aldri hadde trodd jeg skulle kjøpe. Jeg elsker å finne matbilder på we heart it, og lage retten deretter, kanskje det ikke ser like delikat ut, men det smaker nesten bedre. 

Drikk mye - Vann er viktig for å holde kroppen i balanse, av egen erfaring merkes det godt om jeg ikke drikker et glass vann om morningen - da blir jeg så slapp og sliten. Vann hjelper kroppen, og hodet. Gjerne ha en flaske i nærheten hele tiden, så du alltid har drikke tilgjengelig. 

Tren slik du vil - For det er vell ikke bare meg som blir døds umotivert om du trener på en måte du har null interesse av? Finn din greie, og gå får det. Personlig har jeg en fast rute jeg løper med Linnea og Thea, men vi øker for hver uke - slik at det bli variert og mer krevsomt. Jeg elsker også å trene litt styrke før jeg legger meg, så jeg sovner med en skikkelig god følelse også hvis jeg er i slaget gjør jeg gjerne noe på morningen også. Om du liker best å trene på morningen, så gjør det - det gjør jeg også. Jeg passer på å stå opp før 9 en gang, også enten løpe, gå eller sykle en passe lang runde. Dette får dagen min til å starte mye lettere, og jeg har mer energi når kvelden kommer. 

HA DET GØY - Ingenting er mer viktig en å ha det gøy. Hvis du synes trening er kjedelig er det vanskelig å fullføre. MEN husk at det alltid kommer en dag eller to som vil være ekstra harde, men bit tenna sammen og fullfør - for de morsomme dagene kommer de også. Mitt forhold til trening er veldig variert, men jeg vet at hvis jeg holder ut vil jeg til slutt bli fornøyd. Nå har jeg det kjempe morsomt når jeg trener med Linnea, og ler alltid litt ekstra over alle de teite kommentarene jeg kom med under øktene haha. Dette er selvfølgelig ikke tips som fungerer for alle, men jeg håper de funker for noen. Dette hjelper meg masse når det kommer til motivasjon, og jeg har så mye av det for tiden!

morgenkvist

Heihei! Nå står omeletten i stekepannen, så mens den lager seg ferdig tenkte jeg å få blogget litt. Idag tidlig var jeg nemlig på tur med Tristano, og jeg tok med kameraet. Vi skulle gå en lang runde, men sultne Tonje streiket og gikk bare kvarte runda haha. Det beste jeg vet er å gå tur med Tristano om morningen, solen har akkurat reist seg, lufta er fuktig og fuglene kvitrer i et sett. Nå skal jeg heldigvis få mettet magen med tidenes deiligste frokost før jeg starter min dag. EDIT: det som skulle bli tidenes deiligste frokost failet big time da jeg innså at jeg er ingen god omelett lager. Ha en fin dag alle sammen ♥

har dere hatt en fin morgen? 

strawberry heaven

Heihei! I og med at jeg trener så mye er det viktig med et kosthold som inneholder nok næring og kalorier, så idag har jeg tenkt til å vise dere en av mine favoritt mellommåltider. Dette er et måltid som fungerer fint til en snack hvis du er litt sulten etter du kommer hjem fra skolen, eller til en dessert. Idag spiste jeg også dette til kvelds, siden jeg hadde en veldig sen middag - men normalt er nok kveldsmaten min av den dobbelte størrelse. 
4 spiseskjeer vaniljekesam, 1 banan & 5 jordbær ♥

hva er deres favoritt mellommåltid? 

favorite floral skirt

For en månedstid tilbake kjøpte jeg dette skjørtet på bikbok, og se så nydelig det er. Gleder meg allerede alt for mye til å bruke det i sommer med en fin solbrun hud, aah. Husker ikke prisen, men tror det kostet rett under 150kr. Hva synes dere om skjørtet? 

trenings guru

Heihei! Spreke Tonje våknet stuptrøtt og sulten halv 9 idag tidlig, men kom seg ikke ut av døren før klokken var nærmere kvart over ni. Jeg har blitt så glad i å jogge om morningen, for det gir en skikkelig boost følelse resten av dagen. Idag tidlig klarte jeg desverre ikke så mye som det jeg ønsket, så til fordel hadde jeg en løpetur planlagt med Linnea klokken 4. Nå sitter jeg igjen med tidenes beste følelse, og de støle beina haha. Linnea ble innkaldt til sesjon 2, så siden jeg også trener mye om dagen skal vi trene sammen. Hun går jo også danselinja, så formen hennes er litt bedre enn min - men det er jo bare en motivasjon for meg. Om et par uker er jeg nok rene trenings guruen her på blogg.no, så fit som jeg blir nå haha. trener dere for tiden? 

gravity - cover by me

hva synes dere?

morgenfugl

Good morgen! Jeg våknet ganske tidlig, etter at ringeklokken hadde slumret en timestid, og som den morgenfuglen jeg er tok jeg meg likesågodt en joggetur. Nå tenker dere sikkert, hva har skjedd med Tonje, og ja om noen har svaret så gjerne fortell meg det også, for jeg er nysgjerrig. Nå føles det hvertfall supert, så jeg er storfornøyd. Idag tenkte jeg å ta meg en tur ned i Stavern igjen, det er blitt skikkelig koselig å gå der, så jeg skal ta med kameraet ♥ Jeg håper dere får en super fin tirsdag, og at dere har en ålreit første skoledag! 

Hva skal dere idag? 

siste dag i påsken

Hei! Idag er det 2.påskedag, og det vil si siste offisielle påskedag om jeg ikke tar helt feil. I år har påsken vært så koselig, jeg har kost meg masse alle dagene og bare tatt livet med slående ro. Igår mens Thea og jeg var i stavern fikk vi også tatt noen litt mer seriøse bilder, OG vi møtte Caroline Berg Eriksen - JIPPI! Så starstruck jeg ble, har jeg aldri noen sinne vært før, men fy fela for en rå dame. Hun har virkelig et smil på lur, og for ei skjønn datter åå. Til fordel så er det også bilde av meg på hennes blogg, så jeg anbefaler dere å sjekke ut det (fra nå av kan dere bare kalle meg kjendis Tonje). ♥
Ser dere smilet mitt som gliser fra øre til øre eller, haha! ooog creds til min besteveninne Thea som ville ta bildet, ikke det at hun hadde noe valg. 

hva gjør dere fine lesere idag? 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » Oktober 2015
hits