trettiførste oktober

Hei dere! Er veldig dårlig på bloggen disse dagene, men sånn vil det også være noen dager til. Grunnen er fordi jeg har vridd en muskel i ryggen, ikke spør hvordan, men dette klarte jeg under et latteranfall på skolen igår. Siden det har vært så utrolig vondt, kostet jeg på meg en legetime idag, så nå er jeg dopa på smertestillende for some days. Jeg hadde masse store planer om og få til en videoblogg om hunterne mine, og en sangvideo idag, men siden jeg ser ut som en sammenskviset ape og føler meg som bestemoren til rødhette har jeg spart dere for dette. Har heller lagt masse planer for morgendagen, så hvis jeg ikke er død i ryggen vil disse videoene bli laget. 

Uansett, SÅ HAR VERDENS BESTE FIE BURSDAG I DAG, herlighet endelig har hu blitt en stor pike. Hadde planer om og lage et innlegg, men hun hater oppmerksomhet så har spart henne for all den oppmerksomheten det vil ta xD kan jo heller poste et vakkert bildet av my bff xPP
and this is why i luuvjuuu

hva har dere gjort idag?

videoblogg - kortfilm

Laget en liten kortfilm ut av småklipp jeg ikke bruker i sangvideoen som kommer en av de neste dagene. Ble ganske fornøyd, bortsett fra at den kanskje er litt vell kort. Hvis dette er noe morsomt, kan jeg jo lage fler, så utrolig moro. 

hva synes dere? 

ukens spørsmål?

Hei! Tenkte kanskje jeg skulle begynne litt med ukens spørsmål, om dette er noe dere liker. Selvfølgelig vil jeg svare på video, som vil si videoblogg en gang i uken, hvis dette er noe dere ønsker. Derfor trenger jeg å vite hva dere synes om dette, og hvis dere vil er det jo bare å stille spørsmål!!lurer du på noe? det vil bli laget video hver fredag om dette er noe ønskelig

UKENS BLOGG #2

Da er ukens blogg kåret igjen, og denne gangen ble det Johanne (direkte link). Hun er en 17 år gammel jente som har et utvekslingsår i USA, og skriver da om hennes år som utvekslings student pluss livet i usa. Dette er en av mine favoritt blogger siden det er så sinnsykt spennende og lese fra andres liv når de er på reiser, pluss at jeg har sååå lyst til og ta et utvekslingsår i California, tredje året til videregående. Hvis dere liker å lese om utvekslings studenter sitt liv, er virkelig dette bloggen du burde lese, så awesome. leser du bloggen til Johanne? 

videoblogg: hvordan lage header

her er den etterlengtede videoen av hvordan man lager header, dette er en veldig forenklet versjon, men kan lage en litt mer avansert til neste søndag. Hva ønsker dere videoblogg av? 

søndagsmoro

Hei dere! Nok en søndag hvor jeg ikke gjør stort annet enn og forbrede bloggen litt. Har tenkt til og forhåndspublisere endel innlegg, hvis jeg orker så tar jeg noen antrekksbilder og filmer videoblogger til dere. Kan ikke tro at jeg sier dere, men jeg holder på og redigere en "musikkvideo" til dere, rimelig kleint, men alt for lesere veitdu. Nå har jeg nødt til og redigere videoer, det kommer også en hvordan lage header video idag, faktisk, siden jeg droppet det sist gang. Kanskje det kommer to videoer også. 


in actiooon. 

hva gjør dere idag? 

hvilket antrekk?

Tenkte jeg kunne ha en slik "hvilket antrekk" som de fleste bloggere har, derfor velger jeg tre antrekk hvor du kan velge hvilket du synes er finest. Er dette noe som det blir god respons på, så kan jeg jo forsette. hvilket antrekk synes dere er finest? 

videoblogg - hytteturen del 2

hva synes dere? forresten JA, det er jeg som synger, og si ifra hvis dere vil høre hele sangen.

hytteturen i bilder del 2

hva synes deere? 

det er som å smile uten et smil

vil du bli ukens blogg?

Det er på tide og ha en ukens blogg konkurranse igjen, fra mandag av vil du være postet med et bildet i min sidemeny, hvor du også får direktelink. Det eneste du trenger å gjøre, er og kommentere at du er med i kommentarfeltet under her, så trekker jeg en på søndagskveld.
bloggpause

Tiden er tung, jeg trenger noen dager til og tenkte på riktige valg, foreløpig er det nok og komme gjennom skoledagene. Jeg kommer tilbake når jeg har funnet meg selv, hvor lenge det blir vet jeg ikke. Ingen innlegg vil bli slettet i mellomtiden, vi snakkes. 


if you know what i mean.

my new christmasdress


279,- på nelly, direkte link HER 

Gleder meg allerede til jul, og hvis det er en bursdag før det skal jeg love dere at den blir brukt. Den er sååå nydelig, og passer perfekt. For de som lurer så koster den akkurat 400 omtrent med frakt, tror det er 377 ellernoe. Litt penger er det jo, men fyttikatta så nydelig. Har for meg hele antrekket klart, en høy donut med svarte ballerinasko, PERFEKT. 

hva synes dere? 

familiemiddag

Heihei! Idag dro jeg rett etter skolen til mormor og bestefar siden det var middag der idag, de bor knappe 15 min fra meg å gå, så er ikke langt, det er jo også enda kortere når jeg tar buss. Jeg har jo vært der da siden klokken to, men siden jeg ikke har kamera der, eller noen brukbare bilder på dems pc, så da ble det til at jeg heller blogget litt sent idag. Imorgen dere, da skal jeg filme mange videoblogger, og ta antrekksbilder fra idag og imorgen, med mindre det pøser da selvfølgelig. Forresten, så har jeg kjøpt verdens fineste kjole, som det kommer bilder av imorgen eller ikveld, den er sååå nydelig! Nå må jeg nesten gå tilbake til min daglige karaokestund med lillebror, haha alltid like koselig. 


forresten så kommer det "fototips" innlegg imorgen også. 

hva har dere gjort idag? 

gårsdagens innkjøp


GENSER - 259,- på vero moda

199,- på bikbok.  

Jeg vet at alle toppbloggere har denne shortsen, men den var satt ned til 199, og da kunne jeg ikke holde igjen, for den er jo såå fin. Nå trengs det bare en brun og velltrent kropp for og kunne bruke den. 

hva synes dere? 

DAGENS ANTREKK

hva synes dere? 

gratisdesign #2 - fashioniiita

Hei! Da er tiden inne for at kodene til det nye gratisdesignet kommer, det kan du nemlig finne kodene til designet HER. Du kan også finne designbloggen HER. Allerede ikveld tenkte jeg og starte på enda et nytt gratisdesign som er nesten likt, har lagt alle planene klare. SI IFRA OM DU VIL BRUKE DESIGNET.del gjerne innlegget videre, så fler kan bruke designet mitt.

nytt gratisdesign?

 gjett hva? jeg har laget nytt gratisdesign. Denne gangen ble det et veldig enkelt design inspirert av betinabf sitt design, så hvis dere ønsker dere et nesten likt design er dette perfekto. I tillegg er designet også en smule inspirasjonsbilder, hvertfall i headeren, men denne kan selvfølgelig byttes ut. Kodene blir lagt ut imorgen mens jeg er på skolen, hvis dere liker designet selvfølgelig. 

er dere klare for et nytt gratisdesign? 

PAKKE I POSTEN - hunter støvler

Hei! for litt siden anbefalte jeg http://countryattire.com (link), og nå ville de være noen engler og sponse meg hunter støvler. Har vært helt i ekstase de to ukene jeg har ventet, og vell det er helt klart vært det, de er SÅ fiiiiine. Nå kan det bare regne hele vintern, jeg er klar. Fikk også med noen søte fleece sokker jeg kan ha oppi, de er så fine, og er helt perfekte. Country Attire har masse annet fint, blant annet masse fine merkejakker, vesker og andre sko. Anbefaler alle om og ta turen innom, dere finner helt klart noen fine favoritter der inne. 
♥♥♥♥♥♥♥♥ LYKKE

-hva synes dere? har dere hunter? 

skrevet i samarbeid med http://countryattire.com

like a sunday

Hei! Endelig er jeg kommet hjem fra barnedåpen, eller jeg var vell hjemme rundt syv tiden, men da gikk all tid til mat osv. Nå får jeg endelig tid til et innlegg før jeg må løpe i dusjen og legge meg etter det. Barnedåpen gikk kjempefint, tenkte og vise bilder fra der imorgen, selvom jeg ikke var med i dåpen så tok jeg masse bilder av folkene, og før/etter bilder av bordene ogsånt. Kan vell si at jeg er litt fornøyd, 1000,- rett i lomma for og vise mine kreative sider under design osv, lett. Det blir vell en bytur imorgen da, hehe. 


arkivbildetyeah

hva har dere gjort idag? 

barnedåp

Hei dere! Mest sannsynelig er jeg i barnedåp akkurat nå, jeg skal nemlig hjelpe til med og servere mat for tanteungen til min "tante". Selvfølgelig ble jeg også bedt om og ta noen bilder, så da får jeg vell gjøre det også. Vet ikke helt hvor lenge jeg blir borte, eller når jeg kommer hjem, men satser på at det ikke er så sent, iogmed at vi må være der klokka 9. hva skal dere idag? 

linking av tre blogger

black and white

hva synes dere? 

ukens blogg

Hei! for noen uker siden lovet jeg at jeg skulle kåre ukens blogg, men slik ble altså ikke planene. Derfor tar jeg det nå, og denne ukens blogg ble: 

http://celinebeatrice.blogg.no
En utrolig søt jente som blogger om diverse, hun tar supre bilder, er dødspen og har verdens nydeligste katt. Anbefaler alle om og ta turen innom!hun får nå bildet postet i min sidemeny i en uke! Gratulerer til henne :-) 

vil du bli neste ukens blogg? 

portrett bilder

hva synes dere? 

VIL DU BLI LINKET?

kommenter under her og du er med i trekkningen om og vinne linking, det blir trukket tre stk som blir linket i et eget innlegg i løpet av imorgen. VIL DU BLI LINKET? 

videoblogg - ting som irriterer meg #3 eller #4

hva synes dere? ønsker dere fler av disse? 

bestilling av design

Hei! Jeg får utrolig mange forespørsler hver dag om jeg kan lage design, desverre lager jeg ikke gratis design til enkeltbloggere. Istedet for har jeg tenkt til og begynne med å lage design til enkelt bloggere, men da må dere betale en liten sum. 

merk navn på mailen med "design"

Design med header: 150kr
Design uten header: 100kr
Hastedesign: 200kr

kontakt: tonjemtdesign@hotmail.com 

Hastedesign vil si at da setter jeg deres design fremfor andre som har bestilt før dere, altså hvis det haster litt får dere dette så fort som mulig. Pengene blir enten overført til min konto, hvis dere bor nærme meg så kan vi selvfølgelig møtes. Jeg lager design akkurat utifra deres ønsker så godt det lar seg gjøre!!

selvfølgelig så lager jeg forsatt gratis headere, det er bare og sende meg en mail så snakkes vi der.


en header jeg laget til sach.blogg.no. 

vil dere bestille design? 

DAGENS ANTREKK


bukse//cubus - genser&skjorte//hm - sko//converse

hvilken header?hvilken header likte dere best? 

syk jente

Hei! Våknet opp i morges med tett nese, utrolig vondt hals og ekstrem hodepine. Kom såogsi ikke opp av sengen før hode mitt sprengte og jeg måtte legge meg ned igjen, ble derfor hjemme fra skolen idag. Har sovet frem til nå, så får vell lage meg en kopp te og noe mat før jeg sovner et par timer til. Hvis jeg blir litt bedre skal jeg prøve og få tatt noen nye bilder til dere, er så keen på ny header, så skal prøve og fikse det også. 


morgen tryne, morra hår, haha fint. 

hva skal dere idag? 

I SMILE, YOU SMILE

videoblogg - innkjøp

hva synes dere? 

PAKKE I POSTEN

FINALLY I GOT MY NEW SELVUTLØSER ♥ herlig, da blir det endelig masse nye bilder, dagens antrekk, videoblogger osv. Ser allerede fremover, er såå spent. 
179,- på komplett.no

hva synes dere? har dere også denne?

torsdag

Hei! Nå har det regnet siden søndag, og helt ærlig er jeg drit lei regn. Har alltid dratt på skolen i øs regn påført i converse og kommet hjem til null regn og omtrent sol, men idag pøset det ned når jeg dro også, selvfølgelig kom jeg hjem med klissvåte converse. Flaks for meg sluttet jeg tidlig idag så har kost meg hjemme med godteri under pleddet. Nå kommer vell snart mamma hjem OG DA FÅR JEG SELVUTLØSEREN MIN, desverre blir den jo ikke brukt før regnet slutter..


sneakpeak på min nye genser, video kommer etterpå.

Hva skal dere idag? 

video; mitt rom

hva synes dere? 

upcoming videoo

Hei kjære dere! Er veldig veldig dårlig på den bloggfronten merker jeg, oppdaterer aldri og har sløve innlegg når jeg først gjør noe. HELDIGVIS blir det slutt på dette, imorgen får jeg nemlig selvutløser til speilrefleksen, gjett om jeg gleder meg´a?? Jeg holder også på og redigere noen videoer til dere nå, blant annet innkjøpsvideo, romvideo og ting som irriterer meg. Nå må jeg nesten gå tilbake til redigeringen, så blir dere oppdater mer senere. hva gjør dere idag? 

VIDEOBLOGG - gårsdagens innkjøp

IMORGEN KOMMER DET PAKKE I POSTEN & INNKJØPSVIDEO IGJEN! gled dere :-) 

hva synes dere? 

a little taste

Hei dere! Ble veldig sen blogging idag, rettogslett fordi jeg dro til sandefjord rett etter skolen å kom ikke hjem før klokken åtte. Etter det har jeg ikke vært noe særlig iform egentlig, så sofaen har tatt sin plass i meg for resten av kvelden, men kan love dere på tro og ære at jeg faktisk har spillt inn videoblogg til dere allerde. Imorgen kommer det nemlig innkjøpsvideo - og kanskje fler videoer om jeg får selvutløseren min.

hva har dere gjort idag? 

VIDEOBLOGG - hvordan få striper i headeren

GJETT HVA, JEG FIKK DET TIL!! her er video nummer 1 - hvordan få striper i headeren. 

videoen om hvordan jeg lager header kommer neste søndag - jeg vil begynne og ha en videoblogg en gang i uken

ready for tomorrow

Hei! Har vært en utrolig travel helg, det er vell grunnen for at jeg ikke har blogget så mye. Jeg har nemlig passet hesten til Regine, Amber hele helgen. Kom hjem klokka 5 istad, og var så utslitt, så frem til nå har jeg bare tatt det helt med ro. De siste dagene har jeg også jobbet med design til silljess.blogg.no - eller fikse hennes gratisdesign til et litt finere design, og er utrolig fornøyd med resultatet. Nå skal jeg vell bare spise middag, dusje og ta det litt mer med ro før det er tidlig kvelden. 


he he he

hva har dere gjort i helgen? 

header til sach.blogg.nohva synes dere? 

blogganbefaling - mariasanni.blogg.no

Hei! Tenkte jeg kunne anbefale en blogg for dere, nemlig MARIASANNI.BLOGG.NO. Maria er en fjortenår gammel jente fra notodden som har en stor lidenskap for foto, og helt ærlig hun tar DØDSFINE bilder. Så jeg anbefaler bloggen hennes til alle dere der ute som ikke har vært innom den enda, dere burde virkelig ta en titt. Hun lager forresten også gratis design, om noen er på utkikk etter det :) 


in the mirrorhva synes dere? 

dagens antrekkhva synes dere? 

beautiful sunset


tok dette bildet i gårkveld, seee så fint!

hva synes dere? 

horsephotos by me

Hei! Dro en tur i stallen så fort mamma kom hjem fra jobb, det var kylling til middag så grep sjangsen og snek meg unna haha. Poenget var egentlig bare og hente tingene til anne sofie som jeg glemte der på mandag, men ble til at jeg tok med kameraet for å ta litt bilder av timene. Desverre var timene akkurat ferdige da jeg kom, så fikk alexandra og margrethe til og ri på utebanen slik at jeg kunne ta bilder. Marit, Ulla og Chanett kom etterhvert, så ble jo litt bilder av de også. hva synes dere? 

PÅ FORSIDEN AV BLOGG.NO

Hei! skulle bare sjekke noe på blogg.no når jeg plutselig fant ut at jeg var på forsiden, jeg har aldri vært det før så jeg synes det er utrolig kult. Det var ikke store greiene, men et lite bildet og et sitat om hva jeg synes om gaga parfymen. Faktisk, så kommer det videoblogg snart om litt mer av hva jeg synes om den, skal begynner og redigere om kort tid. 


finn meg og du får et diplom, haha. 

dagens antrekk

hva synes dere? 

vil du bli anbefalt på videoblogg?

Hei! tenkte jeg kunne ha en liten anbefalingsrunde, hvor vinneren faktisk blir anbefalt på en video. Har ikke prøvd dette før så det blir jo morsomt og prøve på noe nytt, ikke minst annerledes enn hva andre gjør. Det eneste du trenger og gjøre er kun å kommentere bloggadressen din under her, så er du med. Vinneren blir trukket på fredag. vil du bli anbefalt på videoblogg? 

onsdag 101012

Hei kjære lesere! Ble nok en litt kjedeligstressende skoledag idag, onsdager og fredager er helt klart de værste dagene på jord. Etter skolen ble fie med meg hjem og hun er her enda, faktisk så er hun her frem til 21.30 ikveld. Nå er tiden snart inne for at det blir noe middag på oss, snille mamma lager biff siden storebror er hjemme. 


hehe så søt

hva skjer hos dere ikveld? 

fie og tonje videoblogg - hyttetur

looks strong, feeling weak


canon eos 550d//50mmlinse - redigert i photoshop og iphoto

synes?

hytteturen i bilder del 1

Hola senioritaas! Tenkte og vise dere litt bilder fra hytteturen samt en liten oppsumering av hvordan det var under hvert bildet, neste del blir litt mer vellykket iogmed at vi var mye blidere da, det vil faktisk også komme en videoblogg fra hytteturen. 


Her var vi greit fornøyde med at vi skulle ut på tur. Nope, vi hatet det, var drit sure og kalde.Hytta til Fie som hun ruler, sammen med to bilder av anekset dems og den fiiine utsikten.

Vell, haha trenger jeg og si noe? våres hverdag består av dette, ta stygge bilder. Fikk noen meget fine bilder av meg på drømmesykkelen min.

FAMILIEN RØED PÅ TUR, de er turmeennesker desverre :-(Girlsa skrev navnene sine i en samehytte ellernoe i sommer, stod der enda gitt.Vi rula den hytta, Faren til fie på venstre side, søstern Silje under meg også regner jeg med at dere kan de to andre.HEHE, fie måtte på do, hun ble sint når hu fant ut at jeg tok bildet, IKKE DREP MEG DAAH.

Faren til fie er søt, vi er søte. alle er søte.på vei hjem fra den dritkjedelige turen lekte jeg og fie roboter, det var moro. 

hytta til sigrid og familien


fordi vi er best

HER ER KODENE TIL GRATISDESIGN #1

STILSETT HER

MALER forside osv HER

MALER innlegg HERSI IFRA OM DU BRUKER DESIGNET, hvis du trenger hjelp er det bare og spørre :-) 

INNKJØPSå disse når jeg var i lillehammer på torsdag og ble helt forelsket, desverre hadde jeg ikke nok penger til og kjøpe de så måtte vente til jeg fikk overtalt pappa. Derfor ble det til at jeg tok bussen opp i byen for og kjøpe de idag, så herlige. Billige var de også, for de kostet kun 149,- på økonomisko, altså helt fake men deilige og lette på slike dager som du bare vil dra på deg noe simple. 

hva synes du? har du uggs? 

countryattire.com

Hei! Er dere veldig glad i HUNTER støvler, eller slike "vaffeljakker", vell ta turen innom COUNTRYATTIRE. Det er en engelsk nettside som selger masse fine merkeklær og hunter støvler til en veldig bra pris, jeg har helt klart funnet mine favoritter som står øverst på ønskelisten. Her selger de altså hunter til ca 800kr i norske, og det er jo ikke så ille til at de er ekte, samtidig som de selger masse annet som er superfint. Det er helt klart at jeg skal bestille noe herifra, de er klare favoritter. 

 

Countryattire ville være engler og en liten sponsorgave, så om noen dager blir nok bloggen oppdatert med gaven er. ALLE som ønsker fine merkeklær, eller hunter burde virkelig ta turen innom for og sjekke. DERE VIL IKKE ANGRE!

har dere kjøpt noe derifra før? 

innlegget er skrevet i samarbeid med countryattire.com

mandagsstress

Hei! Mandager er alltid stressdager for meg, jeg er på skolen til kvart på tre før jeg må skynde meg hjem, dusje og dra rett til stallen for å så stresse hjem til middag sent på kvelden. Har faktisk klart meg fint idag, pluss at jeg var på nordbyen og shoppet nye sko rett etter skolen. Etterpå skal jeg poste et anbefalingsinnlegg og innkjøpsinnlegg, så følg med resten av kvelden. Nå blir det middag før jeg tar en tur i dusjen!
dagens fine iphonebilder med superkvalitet. Fine Amber og Mirage ihvertfall ♥

hva har dere gjort idag? 

ukens blogg?

Hei! Nå som jeg endelig er hjemme fra hytta og ikke har så mye å gjøre tenkte jeg at jeg kunne ha en ukens blogg - den går ut på at du kun skriver en kommentar under her så er du med i trekkingen. Vinneren av ukens blogg vil få et lite bildet og link i sidemenyen min en hel uke. Hva synes dere om dette da? vil du bli ukens blogg? 

jeg er tilbake!

Hei! etter en lang helg på hytta sammen med familien røed er jeg endelig tilbake i go´sofaen. Har hatt en superkoselig, og opplevelsesrik tur med fine mennesker, selvfølgelig kommet det eget innlegg og masse bilder fra hytteturen litt senere. Ikveld skal jeg bare ta livet helt med ro, ta en dusj og spise noe ordentlig godt, nå går vell all tid til og få over alle bilder til macen ogsånt. 


liten smakebit..

hva har dere gjort i helgen? 

with my homie

Holaa! Nå er jeg plantet hos Fie og her skal vi bli til imorgen tidlig, før vi kjører til oslo også videre til hytta. Dette blir nok en super langhelg, samtidig som den sikkert blir kald, kjedelig og slitsom? ser virkelig ikke frem til utedo og fjellturer. Resten av kvelden går vell til fler slike "funny pranks" og tven, herregud som vi ler. HA EN FIN HELG!!
haha fine

its raining ducks

Hei! haha, neida det regner jo selvfølgelig ikke ender. Dagen idag har ikke vært mer spennende enn at jeg har vært en tur i byen med brødrene mine og mami, my brothers skulle nemlig få et nytt playstation3 spill og jeg trengte noen ullsokker til hytteturen imorgen. Husker ikke helt om jeg har nevnt det, men imorgen reiser jeg faktisk på hytta til fie sin familie med familien, vi blir der til søndag tror jeg. GJETT OM JEG GLEDER MEG´A? nope, finnes ikke friluftsliv i meg, hater skog, hater hytter, HATER UTEDO!!! Men koselig tror jeg det blir, jeg ser jo litt frem til det, haha. 

hva gjør dere idag? 

new hairstyle

Hei! Igår var lillebroren min en tur hos frisøren, og herreguuud så fin han ble. Helt siden midten av sommerferien har han mast om og få klippe seg siden han har hatt så forferdelig langt hår. De gangene han har vært helt pissed på håret har han faktisk tatt saksen og klippi det selv, og resultatet blir like foferdelig, som ender ved at jeg må fikse det med saks med en gang etterpå. Men nå er det meste av håret borte, og han er blitt kort igjen, så herlig. 


hva synes dere om håret til lillebror? 

gratisdesign #1

Hei! Etter en hel kveld jobbing, mye prøving og diverse, så er det første gratisdesignet jeg har laget endelig ferdig. Temaet for designet er "pink autumn" siden jeg ville ha det litt jentete men samtidig høstaktig. Nå føler jeg det er helt mitt på treet, helt greit, altså ikke for jentete og ikke før høstete, men helt midt på. Dere kan forandre på fargene, headeren, profilbildet og hva dere måtte ønske, men det er IKKE LOV TIL OG FJERNE LINKEN OM AT JEG HAR LAGET DESIGNET. Finner jeg ut av dette har jeg all rett til og politiannmelde det. Kodene er ikke lagt ut enda siden jeg tenkte at hvis det er noe dere vil jeg skal forandre på kan dere kommentere det under her, jeg tar det til meg og prøver så godt jeg kan og få det til. DESIGNET KAN DERE SE LIVE HER (direktelink). hva synes dere om mitt første gratisdesign? 

VIL DERE HA GRATISDESIGN?

Hei! tenkte jeg skulle prøve meg på et gratisdesign, men kun om dere ønsker det. Jeg orker nemlig ikke bruke veldig lang tid på noe som ingen vil bruke. Hva tenker dere om dette? Gjerne kom med ideer til hvordan det skal se ut/farger osv.. TAR IMOT ALLE FORSLAG!HVA TENKER DERE OM AT JEG LAGER GRATISDESIGN? 

lux-case.no

Hei! Tenkte og anbefale en veldig fin side for dere, nemlig lux-case.no (direktelink). Der selger de hundrevis av iphonedeksler, og deksler til andre telefoner. De har faktisk også kommet ut med et dryss av superfine iphone 5 deksler, noe som er kjempe bra. Lux-case vil jeg også si er veldig billig, iforhold til hvor fine deksel de har, og kvalitet på dem. Hvis dere er ute etter nye deksel er dette absolutt siden dere burde kikke innom, det er såå mye fint. Jeg er nesten helt sikker på at det er over tusen deksel inne på siden dems, og alle er like fine. Noe som er et veldig pluss er at de har gratisfrakt, som vil si at du bare betaler den prisen som dekselet koster, og det er jo et veldig pluss. TA EN TUR INNOM :) 

har du bestilt deksel fra lux-case? 

skrevet i samarbeid med lux-case.no

DAGENS ANTREKK
sexy chick

hva synes dere? 

second octobervideo om hvordan jeg lager headere?

Hei! jeg får veldig mange daglige spørsmål om hvordan jeg lager headerne mine. Er dere interresert i en video hvor jeg viser det? isåfall tenkte jeg og lage en ikveld om det er mange som vil se. Da vil jeg også vise hvordan jeg redigerer dem, lager dem og setter på slike striper. 
hva sier dere til dette? 

linking av tre blogger


http://vpj.blogg.no


http://avsigrid.blogg.no


http://veraangel.blogg.no

-ble du linket? vil dere ha fler linkerunder? 

DAGENS ANTREKK

dere aneer ikke hvor lenge jeg har prøvd og få til dette innlegget, men her har dere dagens outfit!

HVA SYNES DERE? 

VIL DU BLI LINKET?

Hei dere! Nå er det siste mulighet til og melde seg på min linkerunde, er ganske mange som vil bli linket, og jeg trekker de 3 beste bloggene i et eget innlegg. Hvis du vil bli linket trenger du kun og kommentere under her, jeg linker 3 stk litt senere idag! VIL DU BLI LINKET? 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » Oktober 2015
hits