VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Nå er tid for og trekke en ny ukens blogg, vil du stå i sidemenyen min en uke trenger du bare kommenterer under her. Jeg trekker ukens blogg litt senere, eller imorgen, som da får et bildet med link i min sidemeny. LYKKE TIL :-)

 

vil du bli ukens blogg?

dagens antrekk


Haha ser ut som det trollet idag, med en ganske chill outfit.

hva synes dere? 

3 BLOGGERtrykk på bilde for og komme til bloggen

SOLDIER - cover av Siri og meg

hva synes dere? 

Linni kittyLitt bilder av linnikitty fra den siste tiden. Hun vokser såå fort, utvikler seg hver dag, er så morro og se forandringene hennes dag for dag. Jeg tar bilder av hun nesten hele tiden, så har mange tilbakeblikk og se på hvis det blir til at vi gir henne bort. Min lille skjønnhet ♥

hva synes du om Linni? 

VIL DU BLI LINKET?

Kjører igang med enda en linkerunde, disse er veldig morsomme siden det er så mange søte som vil bli linket. Nå kan du bli linket, og det eneste du trenger å gjøre er og kommentere under her. Jeg linker de tre fineste bloggene imorgen♥VIL DU BLI LINKET? 

UKENS BLOGG #13ukens blogg ble Thea, trykk på bildet for og komme til bloggen hennes :-) 

easter

Hei! og goood påske dere. Kan med hånden på hjertet si at jeg ikke bryr meg så mye om det er påskeferie, vinterferie, sommerferie, eller høstferie, men det aller viktigste; det er ferie. Idag er planene en tur til skolen for og hente pcen min, også til mormor og bestefar for å spise middag. Vi skal faktisk ha ribbe i påska, ikkeværst altså, som de sier, jula varer helt til påska. Nå må jeg ta en tur i dusjen og spille inn noen videoer til dere, vi snakkes!

hva skal dere? :) 

videoblogg - 10 things about me

sunday morning

Hei! Ble en sen morgen idag, våknet ikke før 12.00 og ligger enda i senga med godteri og film. Idag er planene og filme et par videoblogger, ta noen bilder til uken og gjøre litt forskjellig.  Nå er det faktisk 20 minutter siden jeg begynte på dette innlegget, så da får vi gjøre det ferdig også da haha. Hvertfall, etterpå kommer en videoblogg, så dere får holde dere oppdatert og sjekke bloggen litt senere!
dette var igår ettermiddag, men vi kan late som det var idag ikkesant? 

hva skal dere idag? 

litt designendring

Hei! Istad var jeg ute og tok noen nye bilder, siden jeg var så forferdelig keen på ny header. Solen var også på topp, så var ikke noe redd for kulden idag. Ble derfor litt endringer på designet, som dere ser har jeg også nye sånne "menyknapper" nede i sidemenyen. Så skal jeg få fikset slik at når dere trykker på profilbildet, legger dere meg til som venn!

hva synes dere? 

lace ballerina shoesBestilte disse samtidig som de hvite andre, men desverre var de forsmå så jeg måtte bytte de. De kom i stad, så jeg nærmest løp ned på butikken for og hente de. Er så fornøyd, de er såå fine og jeg gleder meg masse til i sommer hvor jeg kan bruke de. De er forresten fra HM, og kostet 129,- tror jeg!

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Nå er tid for og trekke en ny ukens blogg, vil du stå i sidemenyen min en uke trenger du bare kommenterer under her. Jeg trekker ukens blogg litt senere, eller imorgen, som da får et bildet med link i min sidemeny. LYKKE TIL :-)

 

vil du bli ukens blogg?

videoblogg - innkjøp, gaver osv..

hva synes dere? 

ny bakrunn


trykk på bildet for og få det i full strl!!

"so scared" - original song

hva synes dere? 

the best


verdens vakreste ♥ 

NYTT GRATISDESIGN // gratisdesign #6 - a summer flirtENDELIG et nytt gratisdesign ute, fikk ikke helt til det forrige, så letet lenge etter ny inspirasjon. Plutselig her forrige dagen fikk jeg en mld av Amanda (direkte link) som skrev at hun hadde endret på et av mine design og lurte på om det var greit. Jeg var så fornøyd at jeg rett og slett laget et etterlignet design av hennes, med mye inspirasjon. All credit til amanda, en livsreddene engel, haha!

Designet finner du HER, med alle koder. Husk og les informasjonsinnlegget før du spør om noe. HVA SYNES DERE OM DESIGNET? 

sverigetur - innkjøp

Hei dere! Igår tidlig fant jeg plutselig ut at jeg ville bli med Karoline og pappaen til sverige, så jeg slang på meg noe klær og nermæst løp ut i bilen dems. Haha, ble en superkoselig tur, og fikk brukt endel penger (mammas bankkort), så skal ikke klage. Vi gikk vell egentlig bare rundt på nordby i noen timer, før vi spiste mat på mcern og tok båten hjem igjen. Kom hjem i 7-8 tiden tror jeg, så tenkte og vise dere hva eg kjøpte. 


masse godteri og brus, haha sikkert 300kr ellernoe


undertøy, lindex


Bukse, cubus - 199,-
peplum topp, bikbok - 249,-

hva synes dere? har dere vært i sverige i det siste? 

min tattovering - believe

Fikk en kommentar hvor "anonym" spurte om jeg kunne fortelle om tattoveringen min - og selvfølgelig kan jeg gjøre det. Jeg tok min første tattovering (og eneste) 6 eller 7 juni 2012, det var etter et års gjennomtenking. Valget på hva som skulle stå var hele tiden klart, jeg har alltid så lenge jeg kan huske ha villet tattovert believe på kroppen, og tilsutt falt valget på fotbladet. Grunnen til at jeg har tattovert believe er rett og slett fordi at når man opplever mye motgang og vanskeligheter i livet finner man ut at eneste løsning er og stole på seg selv, og ta valg du selv vil. Det funker ikke høre på andre, eller bare tenke på andre, man må rett og slett tro på seg selv i noen situasjoner.Tattoveringen betyr veldig mye for meg, og den hjelper meg faktisk når ting ikke er så lett. JA, jeg fikk lov av mamma og ta den, hun var med og skrive under på kontrakt. Pappa derimot sa jeg ingenting til før jeg hadde tatt den tror jeg, men da hadde han ikke så mye og si uansett haha (sorri papi). Jeg er veldig glad jeg tok den, angrer ikke et sekund!

For og gjøre det helt klart, tok jeg IKKE denne tattoveringen på grunn av justin bieber, og hans album, jeg fikk faktisk vite at han skulle ha et album som het det samme en uke før jeg tok den, og da hadde jeg allerede bestilt time. Det bryr meg null niks nada at tusenvis av andre har tattovert det samme på sin kropp på grunn av justin, så lenge jeg vet at jeg ikke har gjort det på grunn av han, jeg er jo faktisk ikke på noensomhelst måte fan av han. 

har du tattovering? hvor og hva? 

DAGENS ANTREKK

hva synes dere? 

bursdagsjentaÆææ gjett hvem som er 17 idag, sååå happy. Nå skal jeg feire med jentene, så ha en fin helg ♥

en stor dag

Hei dere! GJETT HVA, jeg har bursdag imorgen ♥ Haha, elsker alt med bursdager, kanskje litt fordi jeg liker oppmerksomhet, og liker alt med styret rundt. Får faktisk 8 jenter på besøk imorgen, så det blir koselig tror jeg. Resten av helgen skaal jeg ikke så mye, skal kanskje på byen en tur med karris på lørdag, og søndag blir vell en standard dag. Nå skal jeg sove, så vi snakkes vell imorgen eller noe sånt, ha en fin morgendag og helg!

new lace shoesFikk verdens søteste sko i posten idag, fra HM. Bestilte også et par sorte ballerina, men de er desverre forsmå, så må byttes. Hva synes dere? 

UKENS BLOGG #12Ukens blogg ble Elise, klikk på bildet for og komme til bloggen hennes :-) 

VIL DU BLI LINKET?

Kjører igang med enda en linkerunde, disse er veldig morsomme siden det er så mange søte som vil bli linket. Nå kan du bli linket, og det eneste du trenger å gjøre er og kommentere under her. Jeg linker de tre fineste bloggene imorgen♥VIL DU BLI LINKET? 

NYTT GRATISDESIGN?

er det noen som er klare for et nytt gratisdesign? og eventuelt er det noe her dere vil forandre på? 

friday

Hei! Hele denne uken har vært ganske hektisk, slitsom og utrolig morsom. Jeg har nemlig vært i praksis hele uken, og igår på fredag var jeg en tur på skolen. Praksisplassen min er nemlig damgården hestesenter som ligger i larvik, og siden jeg elsker hester er dette drømme plassen. Tiden min har gått dit, og igår var jeg egentlig bare på skolen også på en forestilling litt senere på kvelden. Idag skal jeg rydde huset, og fikse litt, for på fredag har jeg bursdag og skal feire den med jentene. På søndag er det også familiebursdag hos bestemor&bestefar, noe som blir utrolig koselig!hva skal dere i helgen? 

VI HAR FÅTT KATTUNGER

Hei dere! Forrige lørdag, altså 2.mars fikk verdensbeste pus, kattunger. Hadde faktisk akkurat kommet hjem fra generalprøve til UKM, så gikk vannet haha. Men Leonora ble mamma for 2.gang til verdens søteste kattekull, og denne gangen 2 jenter (tror jeg). De har allerede fått navn og er døpt til Bassa og Linni, men desverre var bassa syk og døde på onsdagen. Kan tro det var en trist dag, jeg gråt og gråt som den pingla, men er vell litt svak når sånne ting skjer. Uansett så var det best for Bassa og oss rundt, tiden var vell inne og det var vell ikke meningen at hun skulle leve et fullt liv. Linni er forsatt med oss, og hun er verdens søteste, sååå liten og skjønn, åååå.også min kjære bassa som lever et godt liv i himmelen nå ♥har dere kattekull? 

curls

Krøllet håret mitt istad, for imorgen er det nemlig UKM. Tro meg, skal ikke være slik her, hater krøller på mitt hår, men imorgen blir det mer bølgete og fint. Var på bølgen i hele dag, for lydprøver osv, og skal være der i hele morgen da det er selve forestillingen. Jeg gleder meg utrolig masse, og for de som kommer og ser på er jeg nr 15 på forestilling 1!

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » Oktober 2015
hits