black'n white outfitHei alle fine! Når jeg var i Larvik knipset min kusine Thea disse bildene av meg, så jeg tenkte å vise dem til dere. Samme antrekk som outfit'en jeg hadde for litt siden, men et av mine favoritt antrekk. Hva synes dere? ♥

smoothie twister

Heisann! I vinterferien da jeg var i oslo dro jeg innom jernia for å hente en bestilling, for jeg hadde nemlig bestil OBH NORDICA sin smoothie blender. Jeg bestilte i fargen gul, men når jeg kom dit ombestemte jeg meg brått, og plutselig var det en oransj som var blitt med meg hjem. Den skal prøves en av de nærmeste dagene, og jeg gleder meg innmari - den er sååå fin. 

♥ Har dere smoothie twister? 

summer is comingJeg kikket innom we ♥ it her om dagen, og fant så mange fine bilder som jeg bare måtte dele med dere. See så mye inspirasjon dem gir, aah. Sommerfølelsen kommer snikende inn for tiden, jeg gleder meg så at det nesten gjør vondt. Først er det påsketid og våren, så er sommeren rett rundt hjørnet. Hva gir dere inspirasjon? 

floral dress


Kjolen er ifra H&M, og skoene er ifra New Balance ♥

Hva synes dere? 

back to town

Heisann! Nå sitter jeg for øyeblikket godt plassert på toget, for nå bærer turen hjem til Tynset igjen. Det skal bli deilig å komme i litt rutiner igjen, selvom jeg allerede savner alt og alle hjemme i Larvik (mest av alt Thea og Tristano, nuss på dere). Før jeg dro idag formiddag filmet jeg en video, og tok et par bilder til dere - så det tror jeg blir bra. Videoen er nå ferdig redigert, og venter bare på sin opplastningsdato til youtube, haha. Jeg er fremme klokken ni ikveld, så jeg får se om det blir et blogginnlegg til, eller om jeg venter til imorgen. Dere får ha en fin kveld, så blogges vi fininger ♥hva gjør dere idag? 

gårsdagens antrekk

topp - bikbok // bukse - dr.denim // sko - new balance

LARVIK

Heisann! På tirsdagskveld tok jeg toget til Larvik for å besøke alle vennene mine og familien min. Ingen visste at jeg kom, så det var så fantastisk morsomt når jeg kom inn døra hjemme og fikk møte på mamma og lillebror som stod tårevåte og ikke skjønte noenting. Jeg reiser allerede hjem imorgen igjen, og ser frem til det - selvom det blir veldig trist å reise fra alle her. Dagene her i Larvik har vært stapp fulle med forskjellige planer, shopping, cafedater, bestevennovernatting and so on - og mer blir det idag. Jeg skal få tatt noen bilder, så blogges vi ♥hva har dere gjort i det siste? 

ukm (video)

Heisann! På fredag deltok jeg på UKM her på Tynset, og jeg er så stolt av meg selv. For et par måneder siden ville ikke dette vært en tanke, ikke et eneste alternativ, for angsten har herjet fælt i det siste. Men nå slo jeg jaggu til, og det var så gøy. Jeg sang mens jeg hadde et liveband spillende bak meg, og jeg er super fornøyd med resultatet ♥ Karianne filmet meg, så jeg legger til videoen under her. Håper dere liker den!! 

spennende nyheter

Heisann! Idag har jeg så mye spennende som foregår at jeg nesten ikke klarer å holde bena plassert på bakken. Nyhetene får dere vite etterhvert, jeg håper de kan komme i løpet av starten av neste uke, eller ikveld. Idag er hvertfall planene å ta det litt rolig, jeg er desverre pådratt meg en forkjølelse, og det føles helt grusomt. Vinteren som kom med snøstormen er smeltet vekk i all varmen, så skigåingen uteblir også. Ellers håper jeg dere får en fin dag, også blogges vi ♥


morsdagen

Heisann! Dette er den perfekte søndagen, det er morsdag og snøværet har virkelig funnet seg til rette. Stormen igår tok med seg enorme menger snø, så idag har vi måkt alt vi trenger, ooog baset litt vell mye i snøen. I dag tidlig bakte jeg også Oreo Cupcakes til Karianne, og ga henne tidenes søteste kort (som jeg har ventet på å gi i over to uker nå) - så det var perfekt. Nå sitter vi fastlåst i sofaen og ser på Girls, som btw er en serie jeg er blitt heelt hektet på, anbefales! Ha en fin kveld alle sammen, vi blogges imorgen ♥#NEITILMOBBING

Norske Youtubere har en kampanje nå som heter #NEILTILMOBBING. Vis at du også står imot mobbing, bruk hashtaggen - spre budskapet.

videoblogg - 10 ting jeg liker med vinteren

hva liker dere med vinteren? 

BODUM

Heisann! Dere skjønner, i fjor var en slik Bodum kopp ekstremt populært på musikklinja, og omtrent alle eide en slik kopp - uten om meg. Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil ha, fordi det bare er de kjedelige fargene, men om det kom i rosa, ja da skulle jeg kjøpe. Den rosa koppen kom aldri, og jeg gikk hele vinteren uten en slik kopp som alle andre hadde. Men i år dere, av alle steder så fant jeg en rosa, på røros. Det tok ikke mange sekundene før den var ferdig kjøpt å betalt, og ble med meg hjem. Jeg elsker den. 

har dere bodum kopp? 

i avisa

Hei alle sammen! Åå i dag våknet jeg til tidenes melding fra selveste mamma, for jeg er i avisen idag. Jeg hadde null anelse, så ble selvfølgelig sjokkert, men veldig gøy å se at folk faktisk leser og ser det jeg gjør, det varmer mitt lille hjertet, hihi. 
SKI NM 2015For en bra opplevelse dette har vært, jeg elsket det. 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » Oktober 2015
hits