VIDEOBLOGG - KRETA 2013

hva synes dere? 

siste kveld på Kreta

Heei! Nå er det siste kveld her nede og ikveld skal vi spise hos Dimitris. Det er også noen venner her, så tror det blir ganske koselig. Bussen går 10.00 fra hotellet, og ifølge mamma er vi hjemme på kvelden en gang! Så vi blogges mer da :-)

Jeg har nett!!!

Hei! Er så deilig her nede, er over 40 grader i sola og idag har det faktisk vært 33 grader i skyggen. Kan vell ærlig si at jeg omtrent bor i bassenget siden det er for varmt over vann, haha. Har det super bra, og tror alle sammen her trives ganske godt ja. Ikveld skal vi kun gå litt rundt i "sentrum" og spise på en restaurant hos noen kjente. Har forresten som dere ser nett, men det funker ikke på hotellrommet og er best i baren og i lobbyen så får vell gå dit hver gang jeg skal oppdatere dere!

Som dere har merket gjesteblogger Frida for meg mens jeg er her, såå tusen takk til bby som er best

Hvordan er været i Norge?

fremme i kreta

Heeei! Når jeg poster dette innlegget er jeg vell akkurat kommet frem til hotellet, dette blir et forhåndsskrevet innlegg så jeg slipper og tenke på det med engang. Satser på at hotellet er flotters og at jeg har fin internett tilgang, hvis ikke blir det dritt.. haha neida. Skal gå en tur langs markedene først, for og finne noen fine søte sko før vi spiser lunsj, så blir det vell noen timer i solen. 
ONE FUCKING DAY LEFT

Herreguuud jeg gleder meg. Imorgen natt drar vi til flyplassen så går flyet rundt 06.00 ellernoe torsdag morgen, men aaaah. Tror jeg ikke blogger imorgen, har ikke særlig lyst også må jeg pakke og gjøre alt klart til vi drar. HA TO FINE UKER :-) 

under en måned

14 DAGER TIL JEG DRAR TIL KRETA, er år og evigheter siden jeg var der så gleder meg utrolig. Reiser med mamma, også skal brødrene mine reise med besteforeldrene mine. Vi reser 1.august og skal være der TO UKER, herreguud det kommer til og bli bra. Er litt i overkant bekymret for kattene mine da, stakkars må leve uten meg så lenge. Men heldigvis bor jo broren min her, så de er jo ikke alene. Skal fikse en som kan gjesteblogge litt, også tar jeg med pcen ned!

 

har dere vært/skal dere til syden? 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits