ombre caseHvor fint er ikke dette? Jeg bestilte det fra ebay for et par uker siden, og ble helt i ekstase når jeg åpnet postkassen idag å så dette ligge oppi. Flere kommer, jeg tror jeg har fått en liten ebayavhengighet og bestiller deksel etter deksel - men man vet jo aldri med leveringstiden der. Jeg skal oppdatere ettersom dekslene kommer i posten, og håper flere er like glad i iPhonedeksler som det jeg er, haha!

♥ Hva synes dere om dekselet? 

høstklar med nye skoRett før jeg fikk den nye jakken min kom disse i posten, og jeg er så stoka over dem. For et par vintre siden hadde jeg noe tilsvarende bare med pels inni og jeg virkelig elsket dem, men desverre ble det hull i dem. Fjor derimot gikk jeg til dr.martens, men da jeg og Karianne byttelånte sko i vinter fikk jeg kjenne på hvor mye jeg har savnet slike sko som dette. Derfor var det ikke et spørsmål engang når jeg måtte tenke meg til hvilke par sko jeg skulle ha i år, og se så fine dem er. Disse er bare for høsten, da jeg tror de blir litt kalde når snøen kommer, men jeg tenker å kjøpe et par i brune også som har pels i seg. De på dinsko, men ser desverre til at de er utsolgt.. 

Hva er deres skofavoritter for høsten? 

 

klar for vinteren - ny jakke

Heisann! Høsten er kommet til Larvik og kaldere tider nærmer seg med stormskritt. I den anledning har jeg funnet meg ny vinterjakke jeg nærmest bestilte på sekundet jeg så den, for finere jakke har jeg ikke sett på lenge. Mamma sa så fint "men Tonje det sier du om alle jakker du har kjøpt", og det er vell forsåvidt sant, men denne har virkelig falt i smak både hos meg og alle andre som har sett den. Jeg er utrolig fornøyd, og veldig glad for at leveringstiden ikke tok så lang tid så jeg fikk den kjapt hjem til meg, haha ♥den er kjøpt HER.

Hva synes dere? 

NIKE PERFORMANCEEr ikke disse bare så sinnsykt fine? Jeg har i lang tid ønsket meg svarte nike sko jeg kan bruke til skolen osv, og når jeg så disse hadde jeg ikke noe annet valg enn å klikke de hjem. De er kjøpt hos Zalando og kostet meg rett over tusen lappen, modellen heter Nike Performance FREE 5.0 TR FIT 5 ♥ Haha, jeg skulle faktisk inn på zalando nå og sjekke hvilken modell de var, og så det var salg, så ja jeg bestilte flere sko jeg! 

Har dere erfaringer med disse skoene? 

nytt kamera

Heisann! Når jeg var på sommertreff med nordic på lørdag kom jeg borti et kamera mange bruke til å vlogge med. Siden den dag har det vært stuck i hodet mitt, så når elkjøp åpnet idag tidlig var jeg bare nødt til å kjøpe det. Nå skal sant sies at dette heller ikke kun var et impuls kjøp, for jeg har sagt i mange uker nå at jeg skulle kjøpe et slikt "digital kamera" før jeg reiser til trondheim. Planen har vært å kjøpe et canon kamera, som de fleste vloggere i utlandet har. men dette var noe billigere og da ble nok valget enkelt fra min side haha. Jeg kjøpte Samsung NX mini, og betalte rundt 3700 med forsikring og minnekort, noe som i for seg er en meget bra pris. Nå skal det vlogges mye, jeg er storfornøyd ♥︎
meget fornøyd da kameraet satt perfekt på den nye selfiestangen min, haha. 

Har dere testet ut dette kameraet før? Erfaringer? 

innkjøp

Heihei! Idag dro kusinen min Siri, Willa og jeg en tur på sport1 i Larvik, for jeg skulle nemlig invistere i nye løpesko. De jeg hadde fra før av er ikke egnet til løping, så jeg vil veldig vondt i foten, og derfor trengte jeg sårt nye nå som jeg trener så mye. Det å dra i fra en butikk med kun det du tenkte deg å kjøpe er selvfølgelig umulig, så handleposen endte med noen plagg også. En rettferdig ting å bruke bursdagspengene på, åå jeg er så fornøyd med dagens innkjøp!
Alt er kjøpt på Sport 1 i Larvik. CRAFT tskjorten kostet 99,- (salg). Sportsbh ifra StayInPlace kostet 299,-. Nike Pegasus kostet 1000,- 

hva synes dere om innkjøpet? 

new jacket

Heisann! Våren er kommet inn for fullt her i Larvik, og idag tidlig var jeg på en liten bytur med mamsen. Jeg fallt pladask for denne jakken, og klarte ikke forlate senteret før den var med meg hjem - så da ble det ny vårjakke på meg da, hihi. Fargen på den er så vanvittig fin, og jeg elsker at den har så feminine former, definitivt ny favoritt jakke! Den er ifra B.Young og kostet 249,- ♥hva synes dere? 

dr.martens

Igår fant jeg definisjonen av lykke på et kjøpesenter her i Larvik, og nå er jeg en lykkelig 18'år gammel jente med tidenes fineste dr.martens. Herreguuud, se så fine de er da, jeg dåner. De kostet 1599,- og er kjøpt på Skoringen ♥

new purse

kjøpte denne vesken for noen dager siden, hm 199kr, hva synes dere? 

new pants


dr denim, carlings - 399,- // creds til meg som kjøpte min første dr denim bukse, skal kun kjøpe slike fremover!


fleece pysjbukse, hm - 99,- // OG DERE DENNE HER ER AV FLEECE OG JEG FORGUDEREN DEN

♥♥

innkjøp - aztec shirthva synes dere? 

new iphone casesBestilte disse tre dekslene for en stund siden på dealextreme. Superbillig og egentlig er det helt grei leveringstid! Fikk ny iphone idag også, så det var jo bare toppen av kjærlighet, hehe :-) 

innkjøp


Sist jeg kjøpte nytt rideutstyr var kanskje i 5klasse ellernoe, så var på tide med nytt og ordentlig. Ridebuksen kostet 350, skoa kosta 400!

synes? 

NY GITAR

IIIK, endelig ny gitar. Den jeg har hatt til nå er broren min sin, meen idag kjøpte jeg (pappa) ny gitar slik at jeg har egen når tobias henter sin. Kjøpte den på aagaard i sandefjord og kostet 2.500,- 

daniel wellington

IIIIIIK, lykke kan virkelig kjøpes ♥ kjøpt hos danielwellington.com

hverdagsgleder
cardigan fra bikbok 199,- / skjerf fra cubus 179,- / tøfler fra cubus 79,- ♥

hva synes dere? 

innkjøp
genser - veromoda 100kr ♥ sengetrekk - princess 100kr ♥ hvitt putetrekk (bakerste puta) - princess 50kr ♥
dreams pyntepute - prinecss 180kr ♥ nike vannflaske - gsport, 100kr

 

hva synes dere? 

new perfume

♥♥♥♥ Bestilte denne før jeg dro til syden på tax-free´en, slik at jeg fikk den i sete når vi fløy hjem. Er så forelsket, den lukter jo helt himmelsk!

Innkjøp 060813

Hei dere! Som jeg har lovet dere, skulle jeg vise dere innkjøpene mine fra den dagen jeg var på cafe og litt sånn. Kjøpte bare noen småting, men her er det jeg kjøpte ihvertfall!
Alle smykkene over er fra Lindex og jeg fikk alt for 20 KRONER!!


Beanie fra Cubus

Nå skal jeg stå opp å lage meg frokost! (Lenge leve latskapen)

 

new sweater


150,- papalou!

hva synes dere?

new love - iPhone 5


ååååh, er utrolig glad  nå! DEKSEL FRA LUX-CASE.NO

Har hatt iPhone 4S siden november 2011, så kjenner det er utrolig godt og komme over til en oppdatering. Er utrolig fornøyd så langt, så gleder meg til og se om jeg elsker den like mye om en stund. Blir jo litt trist og kvitte seg med den gamle, det er jo forsatt bebien min, haha luksusproblem altså.. For de som lurer, så har jeg betalt den helt selv :) 

Har dere iphone? 

pakke i posten - canon ef 50mm f/1.6 IIØdla jo min forrige for to uker siden, og endelig hadde jeg penger til en ny. Den er faktisk på tilbud til 599,- på komplett.no!! Er så fornøyd igjen, nå skal jeg tilbake til bilder :-) 

hva synes dere? 

gårsdagens innkjøppeace armbånd 39.90 fra hm - essie neglelakk 129.00 fra lindex. Faren heter cute as a button og er en blanding mellom rosa og fersken farge, sååå fin ♥ hva synes dere? 

NIKE FREE RUN

ÆÆÆÆ gjett hvem som har fått seg nike free run 2??? Er så glad, har ventet på de nå i noen dager og haha har hatt sommerfugler i magen den siste dagen. Følelsen av og ENDELIG eie et par er herlig, hvis man ser bort i fra prisen. Disse flotte ble kjøpt på et kjøpesenter i bangkok av storesøsteren til Karoline, og bare sånn for og ha sagt det så er jeg og storesøsteren soulmates og besister (vi har bursdag på samme dag). TUSEN TAKK TIL DEG HENRIETTEPUSERBEST :) Hun valgte modell og farge, jeg sa bare noe rosa, eller rosa og grått også satset jeg på at hu fant noe fint, og jeg er super fornøyd! De kostet forresten 600,-

Har dere Nike Free Run? 

innkjøp
basic strikka genser 99,-, fra cubus. 

hva synes du? 

lace ballerina shoesBestilte disse samtidig som de hvite andre, men desverre var de forsmå så jeg måtte bytte de. De kom i stad, så jeg nærmest løp ned på butikken for og hente de. Er så fornøyd, de er såå fine og jeg gleder meg masse til i sommer hvor jeg kan bruke de. De er forresten fra HM, og kostet 129,- tror jeg!

sverigetur - innkjøp

Hei dere! Igår tidlig fant jeg plutselig ut at jeg ville bli med Karoline og pappaen til sverige, så jeg slang på meg noe klær og nermæst løp ut i bilen dems. Haha, ble en superkoselig tur, og fikk brukt endel penger (mammas bankkort), så skal ikke klage. Vi gikk vell egentlig bare rundt på nordby i noen timer, før vi spiste mat på mcern og tok båten hjem igjen. Kom hjem i 7-8 tiden tror jeg, så tenkte og vise dere hva eg kjøpte. 


masse godteri og brus, haha sikkert 300kr ellernoe


undertøy, lindex


Bukse, cubus - 199,-
peplum topp, bikbok - 249,-

hva synes dere? har dere vært i sverige i det siste? 

new lace shoesFikk verdens søteste sko i posten idag, fra HM. Bestilte også et par sorte ballerina, men de er desverre forsmå, så må byttes. Hva synes dere? 

INNKJØP

Hei ♥

På fredag var jeg på nordbyen en tur med Veslemøy, og skulle egentlig bare se etter et nytt solpudder. Som sagt bestilte jeg jo fra coverbrands igår, men siden jeg føler bahama mama blir et veeldig mørkt solpudder og ha i hele annsiktet ville jeg kjøpe et annet et litt lysere. Kjøpte derfor isadora solpudderet, og foreløpig ser det fint ut, fant og en superfin joggebukse fra cubus som er såå herlig!
kosebukse cubus, 99,-isadora solpudder cubus - farge 91 tror jeg - 205,-

hva synes dere? 

PAKKE I POSTENIgår kveld hentet jeg pakken min fra elf, og der bestilte jeg noen sminkekoster. De er serriøst verdens herligste koster, så sinnsykt myke. Etterpå kommer det videoblogg hvor jeg pakker den opp, gled dere til det! 

Forresten gå inn HER og lik siden, til larvikrussen 2013, helt råe!!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
hits