ballet

♥ hva synes du om bildene? 

dancing starMin vakre kusine Thea kom en tur til meg på mandag, for jeg ville nemlig ta noen bilder av henne. Bildene ble superfine, og jeg tror vi er fornøyde begge to. Nå er det også bare litt under en måned igjen til vi står på scenen i trondheim sammen, IIIIK ♥

MIN 17. MAIekte gledeIdag har vært så fin, Enya var med i stallen og vi koste oss så utorlig masse. Dette er oppskriften på ekte glede, iiiik ♥

perfekt dag


For meg er dette en bildeserie på en perfekt dag, hva er en perfekt dag for deg? 

russeblåstjerne

Heihei! Istad mens jeg var ute å knipset et par bilder av meg selv fikk jeg øye på noen sykt fine blomster, og jepp de er faktisk i min egen hage. Jeg kunne ikke unngå å løpe bort med en gang og knipse et par bilder, også strømmet det inn tusenvis at ideer jeg kan bruke dem til. Noen ble plukket med meg inn, så de står i en vase på kjøkkenet hihi. 

har du sett slike blomster i år? 

la oss dra på påsketur (igjen)

Heisann! Theamorami våknet brått over en melding av meg, og snarere 10 minutter senere stod jeg uten for døren hennes som tidenes creeper. Før hun bestemte seg for å bli dritabrita igår avtalte hun nemlig med meg om å ta en tur ned i stavern for litt bilder. Derfor dro jeg henne tidlig opp av sengen, tvang i henne noe mat mot kvalmen hennes før vi dro. Stakkars fyllesyke Thea som ble tvunget med som fotograf (not). Mitt fotogene sinn ødela type alle bildene som Thea skulle ta av den forskjellige påskepynten, så derfor tenkte jeg å vise dere de 11 bildene jeg ble mest fornøyd med. ENJOYhar dere hatt en fin påske da? 

SKI NM 2015For en bra opplevelse dette har vært, jeg elsket det. 

happy lights

hva synes dere om bildene? 

christmas spirit

Under en innspilling av en video dere snart vil få se, var Karianne veldig nødt til å ta et par bilder også. Newton nærmest skrek etter å få være med på noen bilder (ja okei greit, vi tvingte han), så vi lot han få bli med (selvom han ikke hadde noe valg). Dette er et par av 150, men han var ikke samarbeidsvillig desverre, så dette er de to beste, haha. Gleder meg til å vise dere videoen, den blir såå bra!

never looking back

Et lite utklipp fra mølen jeg helt har glemt å poste. Nå er det på tide å vise dere, jeg elsker disse bildene. Hva synes dere? 

surf feelinghva synes dere? 

red leaves

På mandag var jeg en tur på mølen med min fine kusine, og disse løvbladene ble med i dagens fotobruk. Hva synes dere? :-) 

a taste of purple

Fant kanskje tidenes fineste neglelakk når jeg sov hos Thea, ah elsker lillafargen på den! Husker ikke hva den heter, men den er ifra kicks om jeg ikke husker helt feil :-) 

roses

Heii! Husker dere jeg var i stavern å tok bilder av Ida? Vell, det har seg slik at jeg fant ekstremt mange fine blomster den dagen også. Det vil si at med kameraet hengende rundt halsen, og tusen ideer i hodet klarte jeg ikke la være å knipse et par hundre, haha.

hva synes dere? 

throwback - mine fem beste bilder

Heisann! Idag tenkte jeg å kjøre en litt annerledes stil, jeg skal nemlig ha en throwback fra mine fem beste bilder fra i sommer. Det var ikke så veldig vanskelig å plukke ut disse fem, bortsett fra at det siste bildet ble tatt bare for noen dager siden. Denne sommeren har vært en fin fotosommer, åh gleder meg allerede til neste år :-) hva synes dere? 

fine IdaNår jeg stod opp idag dro jeg nesten rett ned til Stavern for å ta bilder av min fine Ida. Det var så koselig å se henne igjen, helt klart altfor lenge siden sist og kan heller ikke bli så lenge til neste gang, for gudamei hun er så vakker! 

hva synes dere om bildene? 

white princeDisse bildene er kun et utdrag av de 400 jeg tok av min kusine Siri og hesten Skippy. Det er godt å gjøre det man elsker på tunge dager, nemlig fotografering. Hva synes dere? 

banetrening i sprang

Hei! Idag var jeg oppe overraskende nok klokken 10, og det tok ikke mange minuttene før jeg dro ut til Brunla Gård for å ta bilder av dems "sprangdag". Uheldigvis startet det å regne i det jeg gikk ut av døren, men med plastposer rundt kameraet, og et motivert sinn så ble bildene overraskende bra. En vellykket dag og mange våte mennesker, det er slik det skal være hehe. om dere vil se resten av bildene jeg tok, klikk dere inn her ♥

a bowl of happinessåh, er ikke denne bare nydelig? den er i perfekt størrelse slik at jeg kan bruke den når jeg spiser min favoritt frokostblanding coco pops, eller til frukt  ♥

ut på tur

På søndag måtte jeg ta meg selv i nakken, for jeg har virkelig tatt sommerferie fra turene mine. Men nå holdt ikke den unnskyldningen lenger, så jeg puttet på meg joggeskoene, tok med kameraet og Tristano å gikk ut på en lang og fin tur. Som dere sikkert har sett så er jeg veldig glad i å ta portrett bilder, såå derfor tenkte jeg å utfordre meg selv. Jeg skulle ta bilder av naturen. Etter min mening synes jeg det er såå vanskelig, for jeg skjønner aldri hvordan man skal fange et øyeblikk, men jeg prøvde mitt beste, og ja resultatet er de bildene dere får se under :-) hva synes dere? 

mølen igjenThea skulle på mølen for å ta noen bilder, og jeg benyttet sjangsen til å være med, ta noen bilder selv og følge med på hva hun gjorde. Så de to bildene over er de to bildene jeg ble mest fornøyd med, hva synes dere? 

bumblebee's

Igår mens jeg gikk en liten tur tok jeg med kameraet og tok noen bilder. Her er litt av resultatet, hva synes dere? 

mitt hjertehjerteskatter

♥♥♥

you're the straw to my berry

mange fine hjerter til en så fin hjerteskatt

millamor

marihøne

hva synes dere? 

black swanhva synes dere?

mølenIgår kveld dro jeg en tur på mølen med pappaen min og hans hunder. Så da ble det en liten kveldtur med et lite hundetreff siden Tristano og de to andre ikke hadde møtt hverandre før. Heldigvis gikk det bra, så nå har tristano to nye venner, og jeg fikk knipset noen fine bilder. Tusen takk til pappa som stilte opp som fotograf på de to nederste haha.

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
hits