designendringer

Heisann! Om dere ikke har allerede sett det, så har jeg byttet ut headeren min. Jeg følte bloggen manglet den høstlige følelsen, så idag tidlig var jeg ute å fikset litt nye bilder. Designet er også blitt littegrann større, jeg har endret bildetstrl fra 800px til 900px, og tenkte en periode å se hvordan det var, hihi. Jeg håper dere er like gira over det som meg, og gjerne legg igjen en kommentar å skriv hva du synes ♥

hva tenker dere? 

vil du ha bloggdesign?

Hei! Jeg har en glad nyhet til dere - jeg har fått tilbake inspirasjonen for bloggdesign, og ut denne uken får dere et skreddersydd bloggdesign til kun 100kr! Det er jo 50%, og et tilbud de fleste ikke burde gå glipp av. Så ønsker du å bestille bloggdesign, så sender du en mail med utfylte svar på spørsmålene under her. Mailen sendes til tonjemtdesign@hotmail.com, og leveringstiden er ganske så rask. Lykke til ♥

- 3 bilder til header. Bildene skal være helt uredigerte, store og IKKE mobilkamerabilder. 

- 1 bilde til profilbildet

- Tekst til hva som skal stå i sidemenyen om deg 

- Hvordan du vil designet skal se ut

- En eller fler inspirasjonsblogger som har designet du ønsker (lignende) 

- Farger du vil designet skal ha

- Annet du gjerne vil ha med
Vil du ha bloggdesign? 

25% PÅ BLOGGDESIGN UT JANUAR

Hei fine dere! 

Jeg har en gledelig nyhet og komme med, og det er at ut januar har jeg 25% på egendesignede bloggdesign. Det vil si at ut januar koster design kun 150,-! Om dere ønsker skreddersydd bloggdesign med header følger dere punktene under, og sender meg mail på tonjemtdesign@hotmail.com. Designet kommer som regel i løpet av en uke, det kommer helt an på hvor mye tid jeg bruker om dagen!

- 3 bilder til header. Bildene skal være helt uredigerte, store og IKKE mobilkamerabilder. 

- 1 bilde til profilbildet

- Tekst til hva som skal stå i sidemenyen om deg 

- Hvordan du vil designet skal se ut

- En eller fler inspirasjonsblogger som har designet du ønsker (lignende) 

- Farger du vil designet skal ha

- Annet du gjerne vil ha meddesignendringerEndelig litt høstendringer, var så lei av det rosa jentete og søte designet haha. Nå er det over i høstfarger, skal få tatt litt bilder når løvet er falt ordentlig på plass, men det blir jo ikke enda så trengte noe i mellomtiden. Etter deres avstemninger fant jeg headeren også, satte sammen noen koder og voila der var det nye designet!

hva synes dere? 

DESIGNBLOGGEN ER ÅPNET - FEIRIER MED NYTT GRATISDESIGN

Heeei! Endelig er beskjeden som sikkert fleretitalls personer har ventet på, DESIGNBLOGGEN ER ÅPNET. Nå har jeg etter lang tid fått fikset hvert eneste design, så alle designene er nå helt lovlig og jeg anbefaler alle og oppdatere dem. 

Ikke bare har jeg åpnet bloggen, men jeg har også laget nytt gratisdesign. Dette heter BLACK&WHITE, og er et superenkelt og stilrent design. Bildene lastes opp i 800px, og strl på header er 1020xvalgfri høyde. Jeg lager også skriftheader til de som ønsker, bare send meg en mail på tonjemtdesign@hotmail.com

om det skulle være spørsmål, send meg mail, jeg svarer ikke i kommentarfeltet.

LINK TIL DET NYE GRATISDESIGNET HER

likte dere det nye designet? 

DESIGN TIL LINDA

Heei! Som dere ser har jeg laget design til Linda (lkvt.blogg.no), og er så fornøyd. Laget lignende til en annen blogger for lang stund tilbake, men hun endret og siden Linda likte dette så godt fikk hun et nesten tilsvarende. Linda reiser på utveksling i 10 måneder til USA på onsdag, så gleder meg masse til og følge bloggen hennes disse 10 månedene, gjør det dere også!!

hva synes dere om designet? HUSK AT DERE FORSATT KAN BESTILLE DESIGN AV MEG

DESIGN BLOGGEN BLIR LAGT NED

Hei! En utrolig trist nyhet og komme med, for en stund nå så blir designbloggen lagt ned, det vil si at INGEN får tak i designene mine på en stund. Jeg gjør dette fordi jeg har glemt og legge inn en ads fra bloggno, og bloggen risikerer da og bli slettet. Samme gjelder alle designene mine, så til dere som har de, er nødt til og oppdatere kodene når bloggen er oppe. Er ikke sikker på hvor lang tid dette vil ta, desverre. Til alle dere som har sendt mail om header: Jeg har nå tatt en lang pause i header laging, det ble alt for mye, og får fler mail daglig. Har over 60 som står i kø, så alt blir nå slettet og lagt på vent. 

Ser det også er fler småjenter som stjeler designene mine fortiden, dette er uakseptabelt og blir anmeldt om det ikke endres, slikt er respektløst. 


designendringerSom dere mest sannsynelig ser, håper jeg, så har jeg endret litt på designet. Er så glad i helt enkle design, så har ikke lyst på splitternytt, og derfor endrer jeg det heller bare litt. Igår kveld tok jeg masse nye bilder, og ut av antrekksbildene jeg tok fikk jeg laget meg en ny header. Har også endret farge på de iconene, og endret farge på stjernene. Så har jeg fjernet kategori og arkiv listene og laget pop-down meny, og beholdt den samme gamle på samarbeid. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd, det gir meg skikkelig sommerfølelse :) 

hva synes dere?

ny header + profilbildet

Hei! Endelig litt endringer i designet, egentlig synes jeg det er litt rart siden jeg har vært såå fornøyd med hvordan designet ser ut. Siden det er blitt litt grønnere ute tenkte jeg at nå er det på tide med litt forandringer, og resultatet ble helt greit. Da gjenstår det bare og se hvor lenge det varer før jeg går lei haha :-) 

hva synes dere? 

NYTT DESIGN

Enkelt, fint og rosa. Det er tre fluer i en smekk det, haha. Hva synes dere? 

noen endringer (igjen)

Hei! Ser dere endringene i designet mitt? Alt er egentlig totalt forandret, men på samme måte og i samme farger, så den eneste forskjellen dere ser er vell at sidemenyen er tynnere, har dobbel kategori, og hvis dere holder over overskriften så blir den rosa. Ganske søtt, ellerhva? Jeg er hvertfall helt forelsket, og detaljene som den lille stjernen under profilbildet og de hjertene under overksriften toppet kransekaka av søthet. Så da gjenstår det bare og se hvor lenge jeg har det før jeg går veldig lei. 

hva synes dere? 

litt designendring

Hei! Istad var jeg ute og tok noen nye bilder, siden jeg var så forferdelig keen på ny header. Solen var også på topp, så var ikke noe redd for kulden idag. Ble derfor litt endringer på designet, som dere ser har jeg også nye sånne "menyknapper" nede i sidemenyen. Så skal jeg få fikset slik at når dere trykker på profilbildet, legger dere meg til som venn!

hva synes dere? 

NYTT DESIGNhva synes dere? 

header & design bestilling

Får daglig mail om jeg kan lage header til folk, og for de som ikke visste det, så ja det kan jeg lage til de som vi. Ønsker du header leser du DETTE innlegget, følger ALLE punktene og deretter send meg en mail. Jeg lager også design til de som vil, og hvis du vil ha et skreddersydd design leser du DETTE innlegget. Jeg vet veldig godt at i noen av de gamle innleggene mine står det en annen mail enn den jeg bruker, mailen min er tonjemtdesign@hotmail.com

Her er noen headere jeg laget i 2012NB!! hvis dere ikke følger alle punktene for header jeg linket til over, kommer jeg heller ikke til og svare, eller lage til de som sender mail. 

HELT NYTT DESIGN

Som den utolmodige jenta klarte jeg ikke vente med nytt design, jeg ble rett og slett lei meg av og se det forrige. Nå er ihvertfall det nye på plass, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg skal også få laget en sånn "kategori" ting i sidemenyen til meg ukens blogg, jeg er bare ikke heelt sikker på skriftstørrelsen, så er mulig jeg må lage alle nye. 

hva synes dere om mitt nye design? 

sneakpeak på mitt nye design

Ah, endelig er det nye designet mitt ferdig, og foreløpig er jeg kjempe fornøyd. Siden jeg er verdens beste så får dere se en liten sneakpeak av hvordan det vil se ut, har jobbet godt med det så er litt spent på hva dere vil synes. Det er mulig jeg forandrer bakrunnsfargen, men det ser jeg på etterhvert. 

Hva synes dere om sneakpeaken, tror dere designet blir fint? 

hvilken header?

1.januar kommer jeg med helt nytt design, men jeg står veldig mellom to headere. Derfor skal jeg la dere velge, hvem dere synes er fines. Den dere stemmer ut blir min nye header :-) 

hvem av headerne synes dere jeg burde bruke? forresten, linkingene kommer i neste innlegg

forandringer

Hei dere! ah, har fri idag, og det kjennes er deilig. Stod opp rundt 10 idag, dusjet og tok nye bilder til header osv, de ble faktisk veldig fine. Som dere ser har jeg fått ny header og nytt profilbildet, tilogmed tatt på nisselua mi. Slik som dette skal det være frem til nyttår, da har jeg allerede gjort klart et nytt design med header, og faktisk et nytt gratisdesign. 

hva synes dere? 

vil du ha design eller header?

Siden jeg får så utrolig mange spørsmål om design/header osv så tenkte jeg at jeg kan samle alt dette i et informasjonsinnlegg, og fortelle dere litt. 

HEADER: Jeg lager gratis header til dere som ønsker, alt dere trenger og gjøre er å sende meg en mail til Tonjemtdesign@hotmail.com, her har jeg noen enkle punkt dere MÅ følge, og gjør dere ikke dette vil jeg heller ikke lage header til dere. 

- Send meg en mail med minimum 3 bilder, bildene skal være klare og IKKE iphonebilder. 

- bildene MÅ være store, uredigerte og helst med lik bakrunn

- Få med hvor bred headeren skal være, jeg fikser størrelsen

- lag et innlegg om meg på din blogg, hvor du linker til HEADER, DESIGN & TONJEMT.BLOGG.NO.

 

DESIGN: det er veldig mange som spør om jeg kan lage design, derfor svarer jeg en gang nå veldig klart. JA, jeg kan lage design, MEN jeg tar penger for det. Summen er ikke mer enn 100,- for design, og 150,- for design med header. Det tar veldig lang tid og jeg bruker mye av min tid på det, så derfor tar jeg en liten pengesum, det er heller ikke mye penger i forhold til andre som lager design. 

vil du ha design, må du følge noen korte punkter under her:

-Send med 2 bilder til profilbildet, og eventuelt 3 til header.

-Link en blogg med et fint design som du kunne tenkte deg noe lignende, og send meg den slik at jeg har noe og gå utifra.


send meg gjerne en mail, så snakkes vi!

design endringer

Hei! Nå er det jo blitt jul og siden det er juletider valgte jeg og skifte designet mitt, jeg var jo også ute og tok bilder med Elisabeth istad, så da ble det ny header. Er faktisk ganske fornøyd, så nå skal jeg prøve og bevare dette designet hele måneden. Som dere sikkert ser så har jeg også byttet ut de fuglene i sidemenyen med små julefigurer som gir meg litt ekstra stemning, og under innleggene der jeg pleier å ha hjerter er det nå julenisseluer. Koselig eller hva? Julestemningen er ihvertfall på plass når bloggen min åpnes, og det er vell det viktigste.

hva synes dere om endringene mine? 

nytt design

Hello sunshines ♥ Endelig har jeg fikset meg nytt design, er ikke helt fornøyd, men det funker for en stund. Jeg skal lage et helt nytt design med julebilder om litt, må bare vente på at snøen kommer. Ellers vil jeg nok forandre på litt småting etterhvert, men det fikser jeg etterhvert. 

hva synes dere om det nye designet mitt? 

bestilling av design

Hei! Jeg får utrolig mange forespørsler hver dag om jeg kan lage design, desverre lager jeg ikke gratis design til enkeltbloggere. Istedet for har jeg tenkt til og begynne med å lage design til enkelt bloggere, men da må dere betale en liten sum. 

merk navn på mailen med "design"

Design med header: 150kr
Design uten header: 100kr
Hastedesign: 200kr

kontakt: tonjemtdesign@hotmail.com 

Hastedesign vil si at da setter jeg deres design fremfor andre som har bestilt før dere, altså hvis det haster litt får dere dette så fort som mulig. Pengene blir enten overført til min konto, hvis dere bor nærme meg så kan vi selvfølgelig møtes. Jeg lager design akkurat utifra deres ønsker så godt det lar seg gjøre!!

selvfølgelig så lager jeg forsatt gratis headere, det er bare og sende meg en mail så snakkes vi der.


en header jeg laget til sach.blogg.no. 

vil dere bestille design? 

header til sach.blogg.nohva synes dere? 

gratisdesign #1

Hei! Etter en hel kveld jobbing, mye prøving og diverse, så er det første gratisdesignet jeg har laget endelig ferdig. Temaet for designet er "pink autumn" siden jeg ville ha det litt jentete men samtidig høstaktig. Nå føler jeg det er helt mitt på treet, helt greit, altså ikke for jentete og ikke før høstete, men helt midt på. Dere kan forandre på fargene, headeren, profilbildet og hva dere måtte ønske, men det er IKKE LOV TIL OG FJERNE LINKEN OM AT JEG HAR LAGET DESIGNET. Finner jeg ut av dette har jeg all rett til og politiannmelde det. Kodene er ikke lagt ut enda siden jeg tenkte at hvis det er noe dere vil jeg skal forandre på kan dere kommentere det under her, jeg tar det til meg og prøver så godt jeg kan og få det til. DESIGNET KAN DERE SE LIVE HER (direktelink). hva synes dere om mitt første gratisdesign? 

VIL DERE HA GRATISDESIGN?

Hei! tenkte jeg skulle prøve meg på et gratisdesign, men kun om dere ønsker det. Jeg orker nemlig ikke bruke veldig lang tid på noe som ingen vil bruke. Hva tenker dere om dette? Gjerne kom med ideer til hvordan det skal se ut/farger osv.. TAR IMOT ALLE FORSLAG!HVA TENKER DERE OM AT JEG LAGER GRATISDESIGN? 

video om hvordan jeg lager headere?

Hei! jeg får veldig mange daglige spørsmål om hvordan jeg lager headerne mine. Er dere interresert i en video hvor jeg viser det? isåfall tenkte jeg og lage en ikveld om det er mange som vil se. Da vil jeg også vise hvordan jeg redigerer dem, lager dem og setter på slike striper. 
hva sier dere til dette? 

hvilken header?hvilken header synes dere var finest?

NYTT DESIGN

Endelig har jeg fått nytt design, helt nye farger og ja alt er vell egentlig nytt. Headeren er jeg enda litt usikker på, så den blir vell byttet ut en av de nærmeste dagene. Jeg har brukt masse gratisdesign, og random html koder jeg finner rundt på nettet, er vell bare og søke seg frem på google. 

hva synes dere? 

ny header

Fikk laget meg en header ut av bildene jeg tok med fie istad, ble utrolig nok litt fornøyd. Er forsatt litt usikker, men det henter seg vell inn om jeg ikke vil bytte innen imorgen, haha. 
header til sandramk og sach

Hei! Igår og istad laget jeg noen nye headere og denne gangen til sandramk og sarah. Ble utrolig fornøyd med de, og selvom sarah sin er utrolig enkel er den såå fin. Hvis noen vil ha header er det bare og spørre, det er så gøy og lage. hva synes dere? 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits