hits
Image and video hosting by TinyPic 22 | Sandefjord

det er helt overveldene

 • Publisert: 08.05.2015, 14:27
 • Kategori: hverdag
 • Heisann! Nå begynner det å bli et par uker siden jeg sist klikket meg inn her på bloggno, og det var ikke helt etter min plan desverre. Jeg fikk en slags angst mot å logge inn på bloggen, bare for å lese tilogmed. Men nå må jeg få si takk. Jeg fikk så enormt stor respons på innlegget mitt, og jeg er så takknemlig. Igår var jeg også på TV2 i samarbeid med youtube og nordic screens, og det var så moro! Som mange har lest ellers, er jeg og kusinen min videre til finalen i UKM og det er sååå gøy!!!! Nå tar det av for meg, dette kan ikke bli bedre. 

  Idag mottok jeg en pakke i posten fra en nabo av meg, hvem hun er det vet jeg ikke - men hun hadde vært innom bloggen min etter hun så meg på tv, og til deg hvis du leser dette: Tusen takk for et kjempe koselig brev, og en dusjsåpe som lukter himmelsk!! Jeg gleder meg til å trene, så jeg kan ta meg en dusj etterpå :-) Om du skulle se meg i gata, stopp meg gjerne, så jeg kan takke deg - du er så snill!

  Nå skal jeg snart ta på meg litt treningstøy og teste noen nye øvelser, jeg mottok en pakke fra XXL istad, så nå skal jeg kose meg. Ikveld blir det the voice, og jeg som sikkert er fan 1 av det programmet, gleder meg villt like mye hver uke, haha. Vi snakkes ♥  Hva har dere gjort i det siste? 

  2 kommentarer

  Marte-Mina

  11.05.2015 kl.18:44

  Heihei ♥

  Når jeg prøver og lagre Pink summer designet kommer bare dette opp:

  Beklager, skjemaet inneholder en eller flere feil:

  Malen inneholder en eller flere feil. (No such record)

  *Har slettet alle innleggene og alt men det går ikke.. Kan du kanskje hjelpe meg?

  sara

  12.05.2015 kl.10:53

  Heisann,jeg har sendt deg en mail angående gratisdesign, kunne du ha svart på den ? :)

  Skriv en ny kommentar