hits
Image and video hosting by TinyPic 22 | Sandefjord

new iphone case - lets fly away

 • Publisert: 27.04.2013, 10:43
 • Kategori: samarbeid
 • På torsdag fikk jeg dette nydelige dekselet fra NFOTO (direktelink), og jeg kan ikke annet enn og si at jeg virkelig elsker det.  Jeg har lenge vært i samarbeid med Nfoto, både på denne bloggen og min forrige blogg å jeg er helt klart så fornøyd med samarbeidet vårt. Jeg har tidligere fått et iPhone-deksel, og 10(!!) fotokort med bilder av meg og shampoo (min gamle hund). Dekselet kom kun etter 2 dager, og det er veldig god leveringstid. Dekselet er også dødsfint, av veldig bra kvalitet og så deilig. 

  De selger deksel til iPhone 4/4s, iPhone 5, samsung galaxy 2 og 3, HTC, Ipad, også selger de sånne ?skinns?, eller sånne klistremerker du klisterer på i stedet for deksel, og sånn ?mappe? du kan ha telefonen i. 

  I tillegg til produktet jeg har testet tilbyr Nfoto ulike typer konfirmasjonskort, takkekort, fotokort og bryllupskort til rimelige priser. De har faktisk også masse forskjellige fotogaver som drikkeflasker, matbokser, tskjorter, kjøleskap magneter, nøkkelkniper, kortholdere og et drøss av andre ting som er så søte. Det er helt klart at jeg kommer til og bestille noe derifra om ikke så lenge, har falt helt i forelskelse i noen av tingene.

   

  Hvis dere likte iphone dekselet mitt så kan dere jo ta turen innom Nfoto, og se litt selv. De har utrolig mye fint, så jeg garanterer at dere vil like dere!!

  2 kommentarer

  Ingrid

  27.04.2013 kl.11:41

  ÅHH DET VAR KJEMPEFINT

  27.04.2013 kl.12:16

  fint! elsker bloggen din :)

  Skriv en ny kommentar