hits
Image and video hosting by TinyPic 22 | Sandefjord

ONE DAY WITHOUT SHOES - toms.com

 • Publisert: 10.04.2013, 22:09
 • Kategori: samarbeid
 • Har dere noen gang prøvd toms? Vell, det er verdens deiligste sko. De er så fantastisk lette, og behagelige og helt klart sommerens favoritt fotplagg. Jeg har desverre ikke eid et par før men jeg har selvfølgelig prøvd og det er ingen tvil om at det blir brukt litt penger på et par når sommeren kommer. 

  Toms.com er orginal siden dems, og de har et utrolig bra utvalg til veldig billig pris. Her koster de rundt 200-300kr og er fraktfritt. De har også mye forskjellig, ikke bare de vanlige canvasene, men også klesplagg og andre typer sko. Ta en tur innpå toms sin side, og se om dere finner deres favoritt. Hvem vet, kanskje det blir en liten konkurranse snart? 

  One Day Without Shoes is our day to bring global awareness, to children's health and education by going without shoes. Dette er en dag toms har satt opp som da går ut på det som står der. Om ikke alle skjønner engelsk så står det: En dag uten sko er vår dag til og bringe global bevissthet for barns helse og utdanning ved å gå uten sko. Det er jo utrolig smart, og ikke minst så tenker de på andre som kanskje trenger akkurat dette mer enn det vi gjør. Hvis dere vil lese mer om toms sin One Day Without Shoes kampanje så kan dere lese HER (direktelink). Hvis ikke kan dere også se videoen under her, noe jeg virkelig anbefaler. 
  Dette er mine favoritter, har jo selvfølgelig endel andre favoritter men disse er de jeg ser for meg kommer til og bo på mine ben i sommer. 

  Hvilke toms er deres favoritter? Hva synes dere om kampanjen "One Day Without Shoes"?

  Én kommentar

  L i s e C h r i s t i n e

  11.04.2013 kl.18:30

  Åh Eelsker TOMS!!

  Skriv en ny kommentar